FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בראוניז ללא גלוטן מ-5 מצרכים בלבד!

מתכון מושלם, אבל באמת, מושלם! להכנת בראוניז שוקולד ללא גלוטן – עוגת השוקולד הכי עסיסית שיש, במינימום מאמץ והכל בקערה אחת! את הבראוניז שלנו מכינים עם קורנפלור והוא יוצא סופר עסיסי. שדרגו עם תוספות שאתם אוהבים כמו אגוזים / קוקוס / M&M ועוד…

שימו ❤️ אוסף מתכונים מומלץ >> 12 מתכונים לעוגות ללא גלוטן

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: מרובעת 23\23 ס"מ

מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3/4 כוס שמן
  • 4 ביצים גדולות
  • כוס סוכר
  • 100 גרם קורנפלור

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל180 מעלות. משמנים תבנית מרובעת בגודל 23\23 ס"מ.
  2. לקערה גדולה ומתאימה למיקרוגל שוברים את השוקולד – קוביות מספיקות.
    מכניסים למיקרוגל למשך דקה, מערבבים עד לקבלת קרם חלק, אם נותרו גושים מכניסים שוב ל-30 שניות נוספות.
  3. כעת, מוסיפים לקערת השוקולד המומס את השמן ומערבבים היטב ובמהירות.
  4. עכשיו מוסיפים את הביצים – בכל פעם ביצה אחת, תוך כדי טריפה מהירה מאוד של הבלילה (חשוב לטרוף מהר כדי שהביצים לא ייקרשו).
  5. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף בזריזות עד לאיחוד.
  6. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים בתנועות קיפול כ-15 שניות.
  7. יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית משומנת קלות.
    לאחר הכנת הבראוניז ויציקה שלו לתבנית, זה הזמן לשדרג עם אגוזים או מה שתבחרו – פשוט פזרו את התוספת על גבי בלילת העוגה.
  8. אופים את העוגה בתנור חם במשך 25-35 דקות. הבראוניז מוכן כשקיסם במרכז העוגה יוצא נקי.
  9. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון למשך 15 דקות.

עוד קינוחים ללא גלוטן:

דילוג לתוכן