מתכון מושלם, אבל באמת, מושלם! להכנת בראוניז שוקולד ללא גלוטן – עוגת השוקולד הכי עסיסית שיש, במינימום מאמץ והכל בקערה אחת! את הבראוניז שלנו מכינים עם קורנפלור והוא יוצא סופר עסיסי. שדרגו עם תוספות שאתם אוהבים כמו אגוזים / קוקוס / M&M ועוד…
שימו ❤️ אוסף מתכונים מומלץ >> 12 מתכונים לעוגות ללא גלוטן
זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: מרובעת 23\23 ס"מ
מצרכים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3/4 כוס שמן
- 4 ביצים גדולות
- כוס סוכר
- 100 גרם קורנפלור
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל180 מעלות. משמנים תבנית מרובעת בגודל 23\23 ס"מ.
- לקערה גדולה ומתאימה למיקרוגל שוברים את השוקולד – קוביות מספיקות.
מכניסים למיקרוגל למשך דקה, מערבבים עד לקבלת קרם חלק, אם נותרו גושים מכניסים שוב ל-30 שניות נוספות. - כעת, מוסיפים לקערת השוקולד המומס את השמן ומערבבים היטב ובמהירות.
- עכשיו מוסיפים את הביצים – בכל פעם ביצה אחת, תוך כדי טריפה מהירה מאוד של הבלילה (חשוב לטרוף מהר כדי שהביצים לא ייקרשו).
- מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף בזריזות עד לאיחוד.
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים בתנועות קיפול כ-15 שניות.
- יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית משומנת קלות.
לאחר הכנת הבראוניז ויציקה שלו לתבנית, זה הזמן לשדרג עם אגוזים או מה שתבחרו – פשוט פזרו את התוספת על גבי בלילת העוגה. - אופים את העוגה בתנור חם במשך 25-35 דקות. הבראוניז מוכן כשקיסם במרכז העוגה יוצא נקי.
- מוציאים מהתנור ומניחים לצינון למשך 15 דקות.