FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כנפיים עסיסיות באייר פריי (סיר טיגון ללא שמן)

סיר טיגון ללא שמן הוא דרך קלה ומהירה להכין כנפיים בלי הרבה הכנות, בלי לטגן ובלי להדליק תנור. הכנפיים שלנו קריספיות מבחוץ אבל נשארות עסיסיות מבפנים, וביחד עם תיבול מנצח, התוצאה נהדרת! מתכון סופר קל ומוצלח להכנת כנפיים באייר פריי, מטוגנות כהלכה ועסיסיות מבפנים.

זמן עבודה: 15 דקות 

מצרכים:

  • 1 קילו כנפיים עוף נקיות
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית תבלין גריל לעוף
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה (לפי העדפה אישית)
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח (ולא יותר – כי תבלין גריל הוא כבר מלוח)
  • 1 כף שמן

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה – שום, תבלין גריל, פפריקה, מלח, פלפל שחור ושמן.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הכנפיים עם המרינדה היטב כף שהכנפיים מצופות היטב מכל צד.
  3. מכסים את הקערה ומשרים במקרר, מומלץ לתת לכנפיים לנוח במרינדה לפחות שעה אחת, אבל אם אין זמן, גם 15 דקות יספיקו.
  4. מחממים מראש את סיר הטיגון ללא שמן ל-180 מעלות (חימום מקדים למשך כ-6 דקות).
  5. מניחים את הכנפיים בסל ומכוונים את הטיימר ל-25 דקות.
  6. לאחר 10 דקות, פותחים את הסלסלה ומנענעים את הכנפיים כדי שלא יידבקו והטיגון יהיה אחיד.
  7. *אלו שאוהבים כנפיים אקסטרה קריספי – ניתן להעלות את הטמפרטורה מ -180 ל -200 מעלות בחמש הדקות האחרונות של הבישול.

עוד מתכונים בסיר טיגון ללא שמן:

השלימו את הארוחה עם תוספות מתאימות:

דילוג לתוכן