עוגת גבינה שמכינים בקערה אחת, אופים בחום גבוה עד שהיא שחומה ממש ומוציאים כשנדמה שהיא עדין לא מוכנה. אחרי זמן מנוחה, פשוט אי אפשר להפסיק ליישר אותה, בזכות המרקם שנמס בפה וטעם מיוחד שמתקבל מהמעטפת השחומה שלה. לגרסה ללא גלוטן מחליפים את הקמח בקורנפלור
עוגת גבינת ריקוטה ולימון היא עוגה קלאסית איטלקית שמגישים אחר הצהריים לצד כוס תה. מכינים את העוגה ממש בקלות בסגנון הכל בקערה אחת והבית מתמלא בניחוח ממכר במיוחד.
מחפשים רעיון לקינוח מיוחד? אוסף של 5 מתכוני פאי מתוקים שיעשו את העבודה! דובדבנים, חלבה, פרג, שוקולד (גם פרווה) ועוד… בחרו את המתכון שהכי מתאים לכם ואל תשכחו לשתף :)