FoodisGood

חיפוש

3 מתכוני קיש בצל מיוחדים שכדאי לנסות החורף 🧅

אנחנו במרתון מתכוני חורף שיכולים לחמם את הגוף ואת הלב ואחד מהמאפים הכי מנחמים שיש הוא קיש! היום החלטנו לשים את הבצל במרכז ולשתף אתכם ב-3 מתכונים מושלמים להכנת קיש בצל משודרג וסופר טעים, שווה לנסות את כולם!

קיש בצל מקורמל עם ברוקולי וגבינות

הטעם המיוחד של הבצל המקורמל לצד השמנת והגבינות יוצרים קיש בצל אולטימטיבי! בעזרת המתכון הבא נלמד איך מכינים קיש בצל מקורמל מושלם שמתאים לכל אירוע!

קיש בצל וגבינות בסגנון צרפתי

קיש בצל עשיר עם שמנת וגבינת צ'דר על בסיס בצק פריך ביתי מעולה, אין יותר מפנק מזה. ניתן להכין את הבצק שלושה ימים מראש ולאפות את הקיש ביום הרצוי, אבל את מילוי הבצל והגבינות מומלץ להכין באותו היום.

קיש בצל ירוק מושלם

קיש גבינות ובצל ירוק הוא קיש פופולרי במיוחד שמתאים לארוחה חלבית חגיגית. את הקיש כמובן מכינים מבצק פריך (ביתי או קנוי) ובמילוי של מבחר גבינות טעימות ובצל ירוק מתקבל קיש עשיר בטעמים.
❤️✡️ מתכונים לשבת
🍽️🤔 רעיונות לארוחת ערב
🆕 חדשים
דילוג לתוכן