FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פרוזן יוגורט ביתי מוצלח בלי מכונה

אחד הקינוחים הכי מפנקים ואהובים לקיץ עכשיו במתכון ביתי מוצלח במיוחד – בלי מכונת פרוזן מיוחדת! מערבבים כמה מצרכים פשוטים ומקבלים פרוזן יוגורט רך ומוצלח שניתן להגיש עם פירות טריים או סתם כך. כך תכינו פרוזן יוגורט ביתי שיהיה פינוק אמיתי לכל המשפחה, קל וזול, פשוט תענוג.

תבנית מרובעת 22 ס"מ שמתאימה להכניס למקפיא

מצרכים:

  • 2 כוסות יוגורט יווני טבעי 10% שומן
  • ¼ כוס דבש
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס תותים קפואים

הוראות הכנה:

  1. מניחים את היוגורט, הדבש והוניל בקערת מעבד המזון. עוצרים, מגרדים את דפנות הקערה, מוסיפים תותים ומעבדים שוב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  2. מעבירים את היוגורט לתבנית זכוכית שמתאימה להקפאה, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 45 דקות.
  3. מוציאים את הפרוזן מהמקפיא, מערבבים טוב טוב עם כף ומחזירים להקפאה למשך שעתיים, כאשר בכל 30 דקות מוציאים את הפרוזן, מערבבים חזק ומחזירים להקפאה.
  4. הפרוזן מוכן כשהוא קפוא כולו – הוא יהיה קפוא אבל רך, לא בלוק של קרח.
  5. מגישים מיד שהפרוזן מוכן או מקפיאים במנות קטנות לפעם הבאה.

הערות להכנת פרוזן יוגורט מושלם

  • אין לכם מעבד מזון? אין בעיה! לא חייבים להשתמש בתותים קפואים או שום פרי אחר כדי להכין פרוזן יוגורט מוצלח – ותרו על הפירות, ערבבו היטב ביד והמשיכו לפי המתכון. תמיד תוכלו להגיש את הפרוזן שלכם עם פירות טריים במקום.
  • לא בעניין של תותים? תשתמשו בכל פרי קפוא אחר שאתם אוהבים, אפילו שילוב של פירות קפואים – אננס, מנגו, תות, בננה, כל מה שיש!
  • אם בחרתם לאחסן את הפרוזן במקפיא, חשוב לאחסן במנות קטנות ולפני הגשת פרוזן יוגורט קפוא מהמקפיא יש להפשיר אותו 30 דקות בטמפ' החדר.

עוד קינוחים קרים ומעולים:

דילוג לתוכן