FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כרובית מק אנד צ'יז • מתכון מהיר ללא גלוטן

הנה דרך מצויינת להפוך מנה סופר מושחתת להרבה יותר בריאה – מתכון גאוני להכנת כרובית בגבינה בקלי קלות מ-5 מצרכים בלבד. מנה מצויינת לארוחת ערב שוברת שגרה ומאוד מאוד טעימה.

*שימו לב: המתכון הקלאסי למק אנד צ'יז הוא כמובן עם פסטה, תמצאו אותו כאן >> מקרוני בגבינה

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית: פיירקס בינונית

מצרכים:

  • 4 כוסות פרחי כרובית
  • 1/2 כוס שמנת לבישול
  • 30 גרם גבינת שמנת טבעית
  • 1/2 כוס גבינת צ'דר מגורדת
  • קורט מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל 190 מעלות.
  2. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים, שוטפים היטב במים.
  3. מרתיחים את הכרובית בסיר עם מים וכפית מלח כ–5 דקות, עד שהיא מתרככת, מוציאים מהסיר ומסננים.
  4. על אש בינונית מבשלים שמנת מתוקה וגבינת שמנת, עד שהן נמסות לחלוטין.
  5. מוסיפים פנימה גבינת הצ'דר (שומרים ככף ממנה בצד).
  6. מניחים את פרחי הכרובית בתבנית משומנת קלות ויוצקים מעל את תערובת הגבינות.
  7. מפזרים את שארית גבינת הצ'דר ואופים 15 דקות, עד להשחמה יפה של החלק העליון.
    בתאבון!

עוד מתכוני כרובית שחובה לנסות:

דילוג לתוכן