FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

3 מתכונים מושלמים לתפוחי אדמה מוקרמים

הכירו את המתכונים המפתיעים שיעניקו לתפוחי האדמה שלכם טוויסט חדש ומרענן. מתכון ראשון הוא המתכון הקלאסי, מתכון שני מציע תפוחי אדמה מוקרמים בסגנון גראטן, והמתכון השלישי משלב עם תפוחי האדמה רוטב שמנת פטריות מושלם.

הקלאסי: תפוח אדמה מוקרם בתנור

מתכון מנצח להכנת תפוחי אדמה מוקרמים בתנור ברוטב שמנת (עם או בלי פטריות), להקרמה – גבינה צהובה או מוצרלה.

בסגנון צרפתי: גראטן תפוחי אדמה

גראטן היא מנה מפונפנת במינימום מאמץ! מדובר במנה צרפתית קלאסית, מנחמת מאוד שמשלבת תפוחי אדמה, חמאה וגבינות – הכל נאפה בתנור ומבעבע ביחד, כך שבאמת אי אפשר לטעות עם המנה הזאת.

המושחת: תפוח אדמה מוקרם ברוטב שמנת פטריות

הטעם כל-כך עשיר, המרקם מושלם וההכנה קלי קלות. ארוחת ערב היא התירוץ המושלם לזלול את המנה המושלמת הזאת, אז יאללה לעבודה!
דילוג לתוכן