הקלאסי: תפוח אדמה מוקרם בתנור
מתכון מנצח להכנת תפוחי אדמה מוקרמים בתנור ברוטב שמנת (עם או בלי פטריות), להקרמה – גבינה צהובה או מוצרלה.
בסגנון צרפתי: גראטן תפוחי אדמה
גראטן היא מנה מפונפנת במינימום מאמץ! מדובר במנה צרפתית קלאסית, מנחמת מאוד שמשלבת תפוחי אדמה, חמאה וגבינות – הכל נאפה בתנור ומבעבע ביחד, כך שבאמת אי אפשר לטעות עם המנה הזאת.
המושחת: תפוח אדמה מוקרם ברוטב שמנת פטריות
הטעם כל-כך עשיר, המרקם מושלם וההכנה קלי קלות. ארוחת ערב היא התירוץ המושלם לזלול את המנה המושלמת הזאת, אז יאללה לעבודה!