FoodisGood

פיצה 4 הגבינות כמו במסעדות

אם אתם מחפשים פיצה סופר גבינתית ומושחתת הגעתם למקום הנכון! בצק פיצה תוצרת בית עם לא אחת אלא ארבע גבינות מדהימות. כל כך עשירה וטעימה שלעולם לא תכינו פיצה אחרת! * סוגי גבינות – שילוב הגבינות צריך להיות מאוזן מבחינת טעמים, לכן חשוב לבחור בגבינות שונות, השילוב הכי כדאי הוא – מוצרלה + גבינה כחולה + גבינת עיזים + פרמז'ן.

מצרכים:

לבצק הפיצה

  • 2.5 כוסות מים פושרים
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 קילו קמח
  • 1 כף מלח

לגבינות

  • 250 גרם מוצרלה
  • 100 גרם גבינה כחולה
  • 120 גרם גבינת עיזים
  • 40 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 200 גרם רוטב עגבניות חלק (לא רסק – רוטב פסאטה)
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. בעקרה גדולה מערבבים מים, סוכר ושמרים ומניחים לדקה. מוסיפים לקערה שמן, קמח ומלח ומערבבים היטב
  2. מעבירים למשטח עבודה מקומח קלות, לשים היטב עד לקבלת בצק לא דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים להתפחה למשך חצי שעה – שעה.
  3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ופותחים אותו לגודל של תבנית עגולה או מרובעת. חשוב לשים לב שהבצק לא דק מידי.
  4. מרפדים תבנית בנייר אפייה מקומח קלות ומעבירים את הבצק לתבנית. מקפלים מעט את קצוות הבצק פנימה ליצירת "קשה".
  5. מברישים במעט שמן זית את שולי הבצק. מורחים על בסיס הפיצה בצורה אחידה רוטב עגבניות פסאטה, מפזרים מעט פלפל שחור ומעל מפזרים את הגבינות בצורה אחידה, בשכבות לפי הסדר. חשוב לזכור להשאיר דפנות של בצק ללא רוטב וגבינה כדי ליצור "קשה" לפיצה. 
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד להשחמה (בדרך כלל 10-20 דקות).

עוד פיצות שכדאי להכיר:

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן