FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פיצה מרגריטה ביתית • מתכון מהיר

מתכון לפיצה מרגריטה מהירה וטעימה שכיף להכין יחד עם הילדים וליהנות מריח נהדר שממלא את הבית. עד שהפיצה מוכנה, מכינים גם סלט, לחם שום ורוטב שום לצד הפיצה (המתכונים בסוף העמוד).

מתכון לפיצה מרגריטה

מצרכים:

להכנת בצק ביתי מהיר ללא התפחה:

  • 1.5 כוסות קמח תופח (אולי תצטרכו עוד)
  • 1 כוס יוגורט טבעי
  • קמח נוסף לקימוח הבצק

לפיצה מרגריטה קלאסית:

  • 1 כפית שמן זית
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 קופסת שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות
  • 200 גרם גבינת מוצרלה טרייה, פרוסה
  • מלח ופלפל לפח הטעם או תבלין לפיצה
  • חופן בזיליקום טרי

הוראות הכנה:

להכנת הבצק:

  1. מחממים את התנור ל- 240 מעלות.
  2. מערבבים בקערת מיקסר או ידנית את הקמח עם היוגורט עד לקבלת בצק לא דביק, מומלץ ללוש את הבצק כ-5 דקות. אם הבצק דביק מידי, הוסיפו קמח, בכל פעם כף אחת, עד שהבצק מתאחד.
  3. יוצרים כדור, קמחו את משטח העבודה ורדדו את הבצק לעיגול בגודל התבנית.

להרכבת הפיצה:

  1. מסננים היטב את העגבניות, כך שיישארו ללא נוזלים.
  2. מברישים את הבצק בשמן זית, מורחים באופן אחיד רסק העגבניות, מפזרים מעל קוביות עגבניות, מתבלים במלח ופלפל או בתבלין לפיצה. מוסיפים את המוצרלה.
  3. אופים את הפיצה כ-8-10 דקות, עד שהגבינה והבצק משחימים יפה.
  4. מפזרים את הבזיליקום מעל ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכונים איטלקיים טעימים במיוחד!

דילוג לתוכן