סופגניות אווריריות בטעם תפוח עץ שלא דורשות שמרים, חמאה ולא ביצים! את הסופגניות הללו מכינים מ-2 מצרכים בלבד והן מוכנות תוך כמה דקות!
זמן עבודה: 10 דקות | 16 סופגניות קטנות
מצרכים:
- 1+1/4 כוסות קמח תופח
- 2/3 כוס רסק תפוחי
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
- מערבבים קמח ורסק תפוחים בקערה גדולה עד שרסק התפוחים נטמע לחלוטין ונוצר בצק דביק.
- מחממים שמן עמוק לטיגון על להבה בינונית-גבוהה.
משתמשים בכף (עדיף בכף גלידה לצורה מושלמת) ויוצקים כדורי סופגניות לתוך השמן החם. - מטגנים את הסופגניות עד שהתחתית מזהיבה והופכים, ממשיכים לטגן עד שגם הצד השני מזהיב.
- מוציאים לנייר סופג וממשיכים לנגלה הבאה.
- עכשיו ניתן לצפות בסוכר וקינמון / להחדיר פנימה ריבה או סתם לנשנש בהנאה.