FoodisGood

חדשים באתר
שיתוף ב whatsapp

לא סלט • ממרח אבוקדו ביתי במרקם קרמי נהדר

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

אם לומר את האמת, אבוקדו הוא פשוט אחד מהמאכלים שאנחנו אוהבים לאכול בכפית, עם קצת מלח עליו כמובן. אבל תסמכו עלינו כשאנחנו אומרים לכם – מהממרח הזה אתם לא תצליחו להתעלם. הוא ישפר לכם את הכריך בצורה מפתיעה במיוחד. 10 דקות עבודה והוא מוכן!

לכריך המושלם:

מה צריך?

  • אבוקדו אחד גדול
  • כפית מיץ לימון סחוט
  • כפית מיונז
  • שן שום כתושה
  • 1/2 כפית מלח

איך מכינים?

  1. חוצים את האבוקדו ומרוקנים את תוכנו לתוך מעבד מזון (אפשר גם לקערית).
  2. מוסיפים לימון, מיונז, שום ומלח  ומעבדים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד (אם החלטתם שלא להשתמש במעבד מזון, מעכו את האבוקדו עם מזלג וערבבו היטב).
  3.  זה הכל, תודו שזה סופר קל ומהיר. עכשיו תטעמו את הממרח 🙂

איך מאחסנים? קליק לשיטות לאחסון אבוקדו עוד קצת על אבוקדו >> שימושים מעניינים עם שמן אבוקדו עוד אופציה להכנת אבוקדו: מתכון לגוואקמולי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
אולי יעניין אותך...

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *