אם לומר את האמת, אבוקדו הוא פשוט אחד מהמאכלים שאנחנו אוהבים לאכול בכפית, עם קצת מלח עליו כמובן. אבל תסמכו עלינו כשאנחנו אומרים לכם – מהממרח הזה אתם לא תצליחו להתעלם. הוא ישפר לכם את הכריך בצורה מפתיעה במיוחד. 10 דקות עבודה והוא מוכן!
לכריך המושלם:
- שלבו עם: עגבניות מיובשות
- מרחו על: לחם כוסמין
- הכי טעים עם: פלפלים קלויים בתנור
מה צריך?
- אבוקדו אחד גדול
- כפית מיץ לימון סחוט
- כפית מיונז
- שן שום כתושה
- 1/2 כפית מלח
איך מכינים?
- חוצים את האבוקדו ומרוקנים את תוכנו לתוך מעבד מזון (אפשר גם לקערית).
- מוסיפים לימון, מיונז, שום ומלח ומעבדים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד (אם החלטתם שלא להשתמש במעבד מזון, מעכו את האבוקדו עם מזלג וערבבו היטב).
- זה הכל, תודו שזה סופר קל ומהיר. עכשיו תטעמו את הממרח :)
איך מאחסנים? קליק לשיטות לאחסון אבוקדו עוד קצת על אבוקדו >> שימושים מעניינים עם שמן אבוקדו עוד אופציה להכנת אבוקדו: מתכון לגוואקמולי