FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פתיתים בחמאה עם פירות יבשים ושקדים

תוספת מתוקה וחגיגית במיוחד! הפתיתים מבושלים בחמאה ומתובלים בתיבול מתקתק, בתוספת פירות יבשים ושקדים מתקבלת תוספת צבעונית ומעניינת מאוד.

מתכון לפתיתים בחמאה

מצרכים:

  • 2 כוסות פתיתים עגולים
  • 2 כפות חמאה ללא מלח או מרגרינה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/2 כפית קינמון
  • 200 גרם פירות יבשים מעורבים קצוצים
  • 1/3 כוס שקדים קלויים וקצוצים גס
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • 1/3 כוס חלב
  • 3 טיפות תמצית שקדים
    לקישוט:
  • קורט קינמון
  • תמרים מגולענים

הוראות הכנה:

  1. מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול ומבשלים את הפתיתים כ – 7 דקות, עד שהם מתרככים. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  2. ממיסים חמאה או מרגרינה בקערת מיקרוגל למשך 30 שניות. מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים.
  3. יוצקים את התערובת מעל הפתיתים ומערבבים עד לציפוי מלא.
  4. מוסיפים פירות יבשים ואגוזים קלויים ומערבבים.
  5. מוסיפים תמצית שקדים לחלב ומרטיבים את הפתיתים ב 2-3 כפות חלב, רק כדי להרטיב את הפתיתים.
  6. מערבבים, מעבירים את הפתיתים לצלחת הגשה, מפזרים קינמון ותמרים מגולענים ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני פתיתים מומלצים:

דילוג לתוכן