פתיתים עם חלב וקינמון

על ידי ליאת קאדר  , ,

קינוח מנחם וקל להכנה שמתאים לימי החורף הקרים או סתם כדי להיזכר בימים עברו. פתיתים מבושלים עם חלב, סוכר וקינמון שימלאו את הבית בניחוחות ממכרים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 3 מנות

מצרכים למתכון

10 גרם חמאה

2 כוסות פתיתים

כוס מים רותחים

2 כוסות חלב

קורט מלח

1 שקית סוכר וניל

3 כפות סוכר

קורט קינמון

מעל לפתיתים

קינמון טחון לפי הטעם

מקל קינמון לקישוט

הוראות הכנה

בסיר בינוני נמיס את החמאה.

לאחר שנמסה נוסיף לסיר את הפתיתים ונטגן קלות.

נוסיף לסיר מים רותחים, חלב, מלח, סוכר וניל, סוכר וקינמון, נערבב היטב.

ננמיך ללהבה נמוכה ונבשל את הפתיתים עם מכסה עד לאידוי הנוזלים, אך לא באופן מוחלט.

נמזוג לקעריות, נפזר קינמון ונגיש עם מקל קינמון לקישוט.


אמרתם ארוחת צהריים - אמרתם פתיתים! אנחנו כל כך אוהבים את המנה הזאת במיוחד כי היא קלה להכנה וניתנת לגיוון במספר דרכים. אתם חייבים לראות אילו מתכונים יש לנו עם פתיתים:

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00