FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


מרק פתיתים טוניסאי (מחמסה)

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

בין המרקים המנחמים ביותר - מתכון למרק מחמסה טוניסאי המשלב פתיתים, עגבניות ותפוחי אדמה. מרק שמתאים לילדים ולמבוגרים כאחד.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • 5-6 סועדים

מצרכים למתכון

שמן לטיגון

בצל חתוך לקוביות

3 שום כתושות

תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות

תבלינים: פפריקה, פלפל שחור, מעט סוכר, אבקת מרק עוף או מלח

2 כפות גדושות רסק עגבניות

מים רותחים

חבילת פתיתים

הוראות הכנה

בסיר למרק מטגנים במעט שמן את קוביות הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים קלות.

מוסיפים לסיר קוביות תפוחי אדמה, תבלינים לפי הטעם ורסק עגבניות.

ממלאים במים רותחים עד לגובה הרצוי ובוחשים קלות.

מביאים לרתיחה, מבשלים את המרק עד שתפוחי האדמה רכים ומוסיפים פנימה את הפתיתים.

בוחשים ומבשלים מספר דקות, מכבים את האש ונותנים לסיר המרק לנוח כ-10 דקות.

מגישים חם לצד לחם טרי ונהנים.


אמרתם ארוחת צהריים - אמרתם פתיתים! אנחנו כל כך אוהבים את המנה הזאת במיוחד כי היא קלה להכנה וניתנת לגיוון במספר דרכים. אתם חייבים לראות אילו מתכונים יש לנו עם פתיתים:

4 דירוגים וחוות דעת

שי נפתלי

מרק נפלא וממכר!!

ליאת

היי, המון תודות על המתכון. יצאו לי פתיתים בטעם משגע (הכי טעימים שיצאו לי אי פעם) אבל הם ספגו את כל המים וזה כבר לא מרק. איך אפשר לתקן זאת לפעם הבאה? על מה חשוב להקפיד, בכדי שאכן יצא מרק?

ליאת

אפשר להחליף את הפתיתים בפסטה. אהבתי מאוד!!!

נורית קופרמן

פשוט מרק טעים ומושלם!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.