FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרקר גבינה קריספי ומפתיע מ-2 מצרכים

מתכון קליל למתחילים – קרקרים דקיקים וקריספים עשויים מקישוא וגבינה ומושלמים לטבילה בשלל מטבלים! הם נשארים פריכים לאורך זמן, דלים בפחמימות ומכינים אותם רק מ-2 מרכיבים.

זמן עבודה: 10 דקות | 12-16 קרקרים

מצרכים:

  • 2 קישואים קטנים או אחד גדול
  • 1.5 כוסות גבינת פרמז'ן מגוררת דק

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. מתחילים בגירוד הקישואים בפומפייה על הצד הבינוני.
  3. לאחר מכן סוחטים היטב את הנוזלים ומייבשים בנייר סופג.
  4. מערבבים את הקישואים עם גבינת פרמז'ן היטב כך שלא נותרים גושי גבינה גדולים.
  5. מניחים מהתערובת על תבנית האפייה כף וחצי לכל קרקר ומשטחים היטב לצורה של עיגול ניתן לעצב עם כוס זכוכית.
  6. אופים כ-15 דקות בתנור חם עד שהשוליים משחימים והחלק העליון מזהיב. הופכים ואופים עוד כ-2 דקות.
  7. מוציאים את הקרקרים ונותנים להם להתקרר לחלוטין. הקרקרים אמורים להתייצב במהלך הקירור, במידה והם אינם מתייצבים ניתן להכניס לאפייה של עוד כשתי דקות בתנור.
    * מאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

עוד מתכוני קרקר מעניינים:

דילוג לתוכן