FoodisGood

קציצות עוף בלימון עסיסיות וקלות להכנה

קציצות עוף עסיסיות ומיוחדות בניחוח לימון שנותן להן טעם וניחוח מעולים. קלות להכנה ומתאימות לילדים ולכל המשפחה! ניתן להכין גם בגרסה כשרה לפסח.

מתכון לקציצות עוף בלימון

זמן הכנה: 5 דק' | זמן טיגון: 20 דק' | סה"כ: 25 דק'

מצרכים:

  • 500 גרם עוף טחון
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות פירורי לחם או קמח מצה
  • 1 ביצה
  • 1 כף גרידת לימון
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כמון
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. בידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומשטחים מעט.
  3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים מעט שמן זית.
  4. מטגנים את הקציצות במשך 4-5 דקות לכל צד, עד שקציצות מזהיבות.
  5. מעבירים לנייר סופג, מניחים על צלחת יפה ומגישים.
    בתאבון!

עוד סוגי קציצות עוף שכדאי לנסות:

קציצות ברוטב סלרי • מעדן אמיתי
קציצות עוף ברוטב • מתכון קליל שכולם אוהבים!
קציצות ירק וחזה עוף מטוגנות

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן