FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

קציצות עוף בלימון עסיסיות וקלות להכנה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
קציצות עוף עסיסיות ומיוחדות בניחוח לימון שנותן להן טעם וניחוח מעולים. קלות להכנה ומתאימות לילדים ולכל המשפחה! ניתן להכין גם בגרסה כשרה לפסח.

מתכון לקציצות עוף בלימון

זמן הכנה: 5 דק' | זמן טיגון: 20 דק' | סה"כ: 25 דק'

מצרכים:

  • 500 גרם עוף טחון
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות פירורי לחם או קמח מצה
  • 1 ביצה
  • 1 כף גרידת לימון
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כמון
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. בידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומשטחים מעט.
  3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים מעט שמן זית.
  4. מטגנים את הקציצות במשך 4-5 דקות לכל צד, עד שקציצות מזהיבות.
  5. מעבירים לנייר סופג, מניחים על צלחת יפה ומגישים.
    בתאבון!

עוד סוגי קציצות עוף שכדאי לנסות:

קציצות ברוטב סלרי • מעדן אמיתי
קציצות עוף ברוטב • מתכון קליל שכולם אוהבים!
קציצות ירק וחזה עוף מטוגנות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email