FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אצבעות שוקולד צ'יפס • הנשנוש הכי ממכר שיש

משהו בגודל ובמרקם של העוגיות הללו הופך אותן לנשנוש המושלם! אצבעות שוקולד צ'יפס מעולות שמכינים כמו עוגה ואז פורסים לאצבעות, לאחר האפייה מתקבלות עוגיות במרקם מעניין ובטעם נהדר.

זמן עבודה: 15 דקות | זמן אפייה: 10-15 דקות | תבנית: מלבנית 25X38

מצרכים:

  • 60 גרם חמאה מרוככת
  • 2 כפות רסק תפוחים
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף תמצית וניל
  • ביצה
  • 1.5 כוסות קמח מכל סוג
  • 1/2 כפית סוגה לשתייה
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס שבבי שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מקציפים יחדיו חמאה, רסק תפוחים, סוכר ותמצית וניל. מקציפים היטב עד שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה. מוסיפים את הביצה ומקציפים שוב לאיחוד.
  2. בקערה נפרדת מערבבים קמח עם סודה לשתייה ומלח.
    שופכים את תערובת הקמח לקערת הבלילה ומערבבים בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטמע בבלילה ואין גושים.
  3. יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס בצורה אחידה.
  4. אופים בתנור החם למשך 10-15 דקות, עד שמתקבל צבע זהוב בחלק העליון והשוליים מתקבל צבע שחום. האצבעות יהיו רכות כשתוציאו את התבנית מהתנור, זה בסדר.
  5. מניחים את התבנית על השיש לצינון של 10 דקות.
  6. בעזרת סכין חדה פורסים את העוגה לאורכה ברווחים של כאצבע. לאחר מכן חוצים במרכז לרוחב.
  7. מעבירים כל אצבע בנפרד לצינון על רשת תנור עד להתייצבות מלאה.
    בתאבון!

עוד גרסאות לעוגיות הכי אהובות בעולם:

  1. עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות
  2. עוגיות שוקולד צ'יפס בריאות
  3. עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס 
דילוג לתוכן