עוגת בריאות במרקם פאדג'י מושלם המשלבת שוקולד וטחינה – מתכון מעולה ללא גלוטן שמתאים גם לטבעוניים!
זמן עבודה: 10 דקות | סה"כ: 2 שעות ו-10 דקות | תבנית: סיליקון מלבנית 22*28
מצרכים:
- 1/2 כוס טחינה
- 1/2 כוס קרם קוקוס
- 1 כוס תמרים מגולענים
- 1/4 כוס אבקת קקאו
הוראות הכנה:
- במעבד מזון מעבדים את כל המרכיבים – טחינה, קרם קוקוס, תמרים ואבקת קקאו.
- טוחנים את עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית סיליקון ומקפיאים שעתיים לפחות.
4. לפני ההגשה, חותכים לריבועים ומגישים מיד, על מנת לא לאבד את מרקם הפאדג'.
- ניתן לאחסן במקפיא עד שבועיים.