FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שוקולד טחינה פאדג' • מתכון ללא גלוטן

עוגת בריאות במרקם פאדג'י מושלם המשלבת שוקולד וטחינה – מתכון מעולה ללא גלוטן שמתאים גם לטבעוניים!

זמן עבודה: 10 דקות | סה"כ: 2 שעות ו-10 דקות | תבנית: סיליקון מלבנית 22*28

מצרכים:

  • 1/2 כוס טחינה
  • 1/2 כוס קרם קוקוס
  • 1 כוס תמרים מגולענים
  • 1/4 כוס אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  1. במעבד מזון מעבדים את כל המרכיבים – טחינה, קרם קוקוס, תמרים ואבקת קקאו.
  2. טוחנים את עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  3. יוצקים את הבלילה לתבנית סיליקון ומקפיאים שעתיים לפחות.
    4. לפני ההגשה, חותכים לריבועים ומגישים מיד, על מנת לא לאבד את מרקם הפאדג'.
  • ניתן לאחסן במקפיא עד שבועיים.

עוד מתכונים ללא גלוטן

דילוג לתוכן