לפניכם מתכון מנצח לכדורי טראפלס שוקולד עשירים ונימוחים שנמסים בפה! תופתעו לגלות כמה הם קלים ומהירים להכנה. 4 מצרכים בסיסיים (כולל הציפוי) ויש לכם קינוח שכולם אוהבים.
מתכון לטראפלס שוקולד
מצרכים:
- 250 גרם שוקולד חלב או מריר קצוץ לחתיכות קטנות
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 1 כפית תמצית וניל
- לציפוי: אבקת קקאו / אגוזי מלך קצוצים דק / שקדים קצוצים דק
הוראות הכנה:
- מחממים שמנת מתוקה 30 שניות במיקרוגל.
- יוצקים את השמנת על השוקולד הקצוץ, מוסיפים תמצית וניל ומניחים לעמוד 2 דקות.
- לאחר 2 דקות, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בעזרת כפית או כף גלידה מגלגלים לכדורים במהירות (מכיוון שהשוקולד נמס מהר), מניחים על התבנית ומכניסים למקפיא להתקשות.
- לאחר שכדורי הטראפלס התקשו, מגלגלים באבקת קקאו או באגוזים קצוצים ומגישים.
בתאבון!