רעיון נהדר לגיוון העוף לארוחת הצהריים – מתכון לעלי סיגר מטוגנים במילוי עוף וירקות. כדאי להגיש לצד תוספת קלילה כמו סלט אבוקדו וסלט כרוב.
זמן עבודה: 20 דקות | 8-10 סיגרים ממולאים.
מצרכים:
- ½ קג' עוף מבושל (חתוך לרצועות קטנות)
- 1 גזר בינוני מגורר
- ½ כרוב בינוני מגורר
- 3 כפות רוטב סויה
- ½ כף מלח, לפי הטעם
- ½ כף פלפל שחור
- מיץ מ ½ לימון בגודל בינוני
- 1 פלפל ירוק בינוני חתך לרצועות
- שמן לטיגון
- 8-10 יחידות עלי סיגר
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את העוף עם כל הירקות.
- מוסיפים גם את כל התבלינים והרטבים ומערבבים היטב.
- הכנת הרול: מניחים עלה סיגר על צלחת, ממלאים במלית העוף במרכז העלה (כ-2 כפות מהמלית), מקפלים 2 קצוות מנוגדים פנימה ואז מגלגלים מלמטה למעלה.
- מחממים שמן במחבת עמוקה, כשחם מטגנים את הסיגרים הממולאים עד להזהבה מכל צד.
- מוציאים לנייר סופג ומגישים. זהירות – המלית חמה מאוד.