FoodisGood

חדש באתר
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות

מתכון: עלי סיגר במילוי עוף וירקות

רעיון נהדר לגיוון העוף לארוחת הצהריים – מתכון לעלי סיגר מטוגנים במילוי עוף וירקות. כדאי להגיש לצד תוספת קלילה כמו סלט אבוקדו וסלט כרוב.

זמן עבודה: 20 דקות |  8-10 סיגרים ממולאים.

מצרכים:

  • ½ קג' עוף מבושל (חתוך לרצועות קטנות)
  • 1 גזר בינוני מגורר
  • ½ כרוב בינוני מגורר
  • 3 כפות רוטב סויה
  • ½ כף מלח, לפי הטעם
  • ½ כף פלפל שחור
  • מיץ מ ½ לימון בגודל בינוני
  • 1 פלפל ירוק בינוני חתך לרצועות
  • שמן לטיגון
  • 8-10 יחידות עלי סיגר

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את העוף עם כל הירקות.
  2. מוסיפים גם את כל התבלינים והרטבים ומערבבים היטב.
  3. הכנת הרול: מניחים עלה סיגר על צלחת, ממלאים במלית העוף במרכז העלה (כ-2 כפות מהמלית), מקפלים 2 קצוות מנוגדים פנימה ואז מגלגלים מלמטה למעלה.
  4. מחממים שמן במחבת עמוקה, כשחם מטגנים את הסיגרים הממולאים עד להזהבה מכל צד.
  5. מוציאים לנייר סופג ומגישים. זהירות – המלית חמה מאוד.

עוד גיוונים לצהריים עם עוף

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *