FoodisGood

טיפ: איך מבשלים פסטה טרייה + 3 הרטבים הכי פופולריים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
כדאי לזכור – בשונה מפסטה יבשה, פסטה טרייה מתבשלת מאוד מהר, עניין של כמה דקות ולא יותר.
  1. מבשלים את הפסטה הטרייה בסיר גדול ורחב עם הרבה מים – 6 ליטר על כל קילו פסטה.
  2. ממליחים את המים בכ 1/2 כפית מלח ומביאים לרתיחה, מיד לאר מכן מנמיכים ללהבה נמוכה.
  3. מבשלים 1-3 דקות ולא יותר!
  4. לבדיקה – מוציאים פסטה אחת בעזרת מזלג וטועמים את המרקם. המרקם הטוב ביותר הוא אל דנטה (פסטה רכה אך יציבה ואינה מתפרקת, מעט קשה בנשיכה)

3 הרטבים הכי פופולריים לפסטה טרייה

1. רוטב שמנת פטריות

הוא קל להכנה, מהיר והכי טעים שיש! המתכון הבא לרוטב אלפרדו (רוטב שמנת פטריות) הוא המתכון היחיד שתצטרכו להכנת מנת פסטה ברוטב שמנת מושלמת.

למתכון לרוטב שמנת פטריות לפסטה

2. רוטב פסטו

מתכון מעולה לפסטה ברוטב פסטו שניתן להכין עם ממרח פסטו קנוי או ביתי. וגם – מתכון לממרח פסטו ביתי משגע.

למתכון לרוטב שמנת פסטו

3. רוטב בזיליקום ושמן זית

רוטב בזיליקום ושמן זית הוא אחד הרטבים הקלים להכנה. אמנם הוא פחות מתאים לילדים הבררנים, אבל הוא נהדר למבוגרים. 

למתכון >> רוטב בזיליקום לפסטה.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.