FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק תירס: 2 מתכונים קלים וסופר טעימים

התירס הוא אמנם צהוב וקטן, אך למעשה הוא הגידול החקלאי הנרחב ביותר בעולם, כאשר אחריו מגיעים החיטה והאורז. התירס נגיש כל ימות השנה, הוא נזרע בסוף החורף ונקצר בקיץ באקלים החם.

התירס הוא אחד המרכיבים הדומיננטיים במגוון רחב של מזונות ומאכלים כגון: קורנפלקס, פופקורן ואף משמש בתור קמח ועמילן לאפייה. ביום חורף קר, אין כמו מרק תירס מוצלח.

מרק תירס פשוט ומהיר

מתכון למרק תירס פשוט ומהיר

מרק חלומי וסמיך, מתוק וצהוב, מצוין במיוחד לימי החורף הקרים ומתאים לאנשים הרגישים לגלוטן. מתכון קליל ומהיר להכנת מרק קטיפתי נהדר, פשוט למזוג לכוס ולהתענג. למתכון: מרק תירס

מרק תירס ונטיפי ביצה אסייתי

מרק תירס אסייתי

היישר מהמזרח הרחוק, מרק תירס עם אטריות בניחוח אסייתי מתקתק. מתכון מוצלח להכנת מרק משביע המתאים להגשה לאורחים, כמנה ראשונה, או כארוחה בערב סגריר. למתכון: מרק תירס אסייתי

3 מתכוני תירס נוספים שכדאי להכיר

דילוג לתוכן