FoodisGood

חיפוש

סלט תירס ופטריות כמו באולמות אירועים

על ידי FoodisGood  , ,

מתכון לסלט תירס ופטריות במיונז. ניתן להכין את הסלט עם שמיר כדי לשדרג אותו במיוחד. הסלט המוכר מאולמות האירועים בגרסה המשודרגת. להכנת סלט תירס עם גמבה ניתן להוסיף חצי גמבה אדומה חתוכה לקוביות.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

מצרכים למתכון

לסלט תירס ופטריות

כוס גרגירי תירס משימורים

כוס פטריות פרוסות משימורים

1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות (אופציה, לא חובה)

מלפפון חמוץ חתוך לקוביות

לרוטב מיונז ושמיר

3 גבעולי שמיר קצוצים

כף מיונז

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

כפית מיץ לימון טרי

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים פטריות ותירס.

קוצצים גמבה אדומה ומלפפון חמוץ ומוסיפים לקערה.

בקערה קטנה מערבבים מיונז עם שמיר, מלח, פלפל ולימון.

מוסיפים את המיונז לקערה ומערבבים היטב.

את הסלט שומרים במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים.

*טיפ חשוב לסלט מוצלח: כיוון שהפטריות מכילות נוזלים רבים, כדאי מאוד לסחוט את נוזלי הפטריות בין הידיים לפי ההוספה לסלט.

עוד מתכוני סלטים שלא תרצו לפספס:

אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו!

מתכוני פטריות אהובים במיוחד:

1 דירוגים וחוות דעת

שרה אנגל

מה דעתכם להישתמש בירקות טריים לסלט הזה? כמו פיטריות טריות וגרגרי תירס טרי ולא הכל מקופסא? את הפיטריות אפשר להקפיץ בקצת שמן זית או חמאה כדי שתהיינה רכות יותר ואת התירס אפשר לבשל או להישתמש בגרגרי תירס קפוא ולבשל אותו גם כן שתי דקות אחרי רתיחת המים – לא צריך יותר. תאמינו לי שהטעם יהיה הרבה יותר טוב מאשר השימורים הכימיקאליים האלה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן