FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

איך מכינים קרם אנגלז צרפתי? מתכון קל להצלחה בטוחה

קרם אנגלז הוא קרם וניל במרקם פודינג עשיר שמשמש להכנת מתכונים כמו גלידות וקרמים שונים ולמילוי של עוגות ומאפים בעיקר מהמטבח הצרפתי. הכנו לכם מתכון קל מאוד להצלחה בטוחה בדרך לקרם אינגלז ביתי מושלם!

מתכון לקרם אנגלז

זמן הכנה: 20 דק'

מצרכים:

  • 1/3 כוס סוכר
  • 4 חלמונים
  • 1 כוס שמנת מתוקה 38% או חלב
  • 2 כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה:

  1. טורפים בקערה או קערת מיקסר חלמונים וסוכר, כ – 3 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה.
  2. מחממים בסיר קטן שמנת מתוקה ותמצית וניל. מסירים מהאש כשהשמנת מגיעה כמעט לרתיחה ומצננים מעט.
  3. מוסיפים לחלמונים את השמנת החמה בזרם דק, תוך כדי ערבול מתמיד.
  4. מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהרוטב מסמיך ונצמד לכף הערבוב.
  5. מכסים בניילון נצמד או מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.
    בתאבון!

עוגות וניל מדהימות שכדאי לנסות:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *