FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

עוגת וניל אוורירית ללא ביצים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מתכון לעוגת וניל ללא ביצים, עוגה בחושה מושלמת לחורף. עוגה מפתיעה בטעמה וקלה להכנה. מקפידים על המרכיבים ומקבלים עוגה בניחוח וניל משגע.

מצרכים:

  • 2 וחצי כוסות קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 300 מ"ל חלב מרוכז ממותק
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1/2 כוס חמאה מומסת

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל 180 מעלות, מרפדים תבנית עגולה 26בנייר אפייה.
  2. בקערה גדולה מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מוסיפים ומערבבים את הסוכר.
  3. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים פנימה את המרכיבים הרטובים אחד אחרי השני. מערבבים בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה, דופקים עם התבנית על השיש כמה פעמים, כדי להימנע מבועות אוויר.
  5. אופים במשך 25-35 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה מעל.
  6. מוציאים את העוגה ומניחים להתקרר לגמרי לפני ההגשה.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוגות טעימות במיוחד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email