FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לביבות תפוחי אדמה דקיקות ופריכות ב-10 דקות

המתכון הפשוט הזה מתמקד בתפוחי האדמה! מוסיפים מעט מאוד מצרכים ומתקבלות לביבות סופר פריכות ודקיקות שממש כיף לנשנש. עשר דקות עבודה יידרשו לכם להכין את הלביבות המשגעות הללו.

זמן עבודה: 10 דקות | 12-15 לביבות

מצרכים:

  • 2 קילו תפוחי אדמה לבנים
  • בצל בינוני
  • 6 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס שמן

הוראות הכנה:

  1. את תפוחי האדמה והבצל – קולפים ומגרדים בפומפייה על הצד הבינוני. מניחים כמה ריבועי נייר סופג, סוחטים את תפוחי האדמה והבצל המגורדים בין 2 ידיים מעל לכיור ומניחים על גבי הנייר סופג.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הירקות המגורדים עם קמח, ביצים, מלח ופלפל.
  3. במחבת רחבה ועבה על אש בינונית-גבוהה מחממים 1/4 כוס שמן, כשחם, מניחים לביבות מהתערובת בכמות של כף גדושה לכל לביבה, משטחים קלות בעזרת הכף ומטגנים כ-3 דקות, עד להשחמה, הופכים וממשיכים בטיגון עוד כ-3 דקות.
  4. מעבירים את הלביבות המוכנות לנייר סופג, ומוסיפים למחבת שמן כשיש צורך.

עוד גרסאות מוצלחות ללביבות תפוחי אדמה:

דילוג לתוכן