FoodisGood

עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס בניחוח נס-קפה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
עוגיות פעמיים שוקולד צ'יפס הן העוגיות המושלמת לאוהבי המתוק – הן משלובת בצק עוגיות שוקולד מדהים עם שבבי שוקולד צ'יפס ואבקת נס-קפה לניחוח מושלם. המרקם מעט פריך מעט דביק והריח מעלף! קלות להכנה ומוכנות צ'יק צ'ק.

מצרכים:

  • 110 גרם חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס סוכר חום בהיר
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ביצה 1 גדולה
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/8 כפית מלח
  • 1 כף גרגירי קפה נמס
  • 1/3 כוס אבקת קקאו
  • 1 כוס שבבי שוקולד צ'יפס מריר

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה גדולה מקציפים יחדיו (אפשר גם עם מטרפה ידנית) חמאה, סוכר חום וסוכר לבן. מקציפים כ-3 דקות עד שמתקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
  3. מוסיפים לקערה תמצית וניל וביצה ומערבבים לאירוח.
  4. בקערה נפרדת מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח, גרגירי קפה נמס ואבקת קקאו.
  5. מוסיפים את קערת היבשים לקערת הרטובים תוך ערבוב איטי ומערבבים עד לאיחוד.
  6. מוסיפים את שבבי השוקולד צ'יפס ומקפלים אותם לתוך התערובת.
  7. מסדרים את העוגיות על התבנית ושומרים על רווחים, כף גדושה לכל עוגייה.
  8. אופים במשך 8 דקות או עד שהקצוות של העוגיות יציבים. הם עדיין ייראו רכים, זה בסדר.
  9. מניחים לעוגיות להתקרר 2 דקות על תבנית האפייה ולאחר מכן מעבירים אותן לרשת להתקררות מלאה.
  10. שומרים את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר למשך כ-3 ימים.

אהבתם את העוגיות?
אנחנו בטוחים שתאהבו גם את המתכונים הבאים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email