FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פסטו בזיליקום ביתי איכותי שמכינים בחמש דקות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
כך תכינו ממרח פסטו ביתי שישמש אתכם להמון מנות! מתכון קל ומהיר לפסטו ביתי איכותי עם בזיליקום, צנוברים ושמן זית. שלבו אותו בטוסט, בתוך החביתה ואפילו כמילוי לבורקס!

מתכון לרוטב פסטו ביתי

זמן הכנה: עד 10 דק'

מצרכים:

  • 2 כוסות עלי בזיליקום טריים ללא הגבעול
  • 3 שיני שום קלופות
  • 3 כפות צנוברים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • קורט מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון בזיליקום, שום וצנוברים.
  2. מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם רצוי.
  3. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מעבירים לצנצנת, מוסיפים שמן זית מעל, סוגרים ומכניסים לקירור עד לשימוש.
  5. הרוטב נשמר במקרר עד שבוע.
    בתאבון!

שלבו את רוטב הפסטו שלכם במנות הבאות והשדרוג מובטח:

פיצה: מפזרים גבעות קטנות של רוטב פסטו על גבי הפיצה לפני האפייה.
טוסט: מורחים שכבה נדיבה של רוטב פסטו בתחתית הטוסט, מעליו את הגבינה ולבסוף תוספות.
חביתה: כפית אחת של רוטב פסטו לכל ביצה, טורפים היטב ומטגנים כרגיל.
פשטידות: מוסיפים עד כף פסטו לבלילת הפשטידה, עדיף לשלב בפשטידה חלבית.
כמילוי לבורקס: בוחרים מילוי גבינות שאוהבים ומוסיפים ככף פסטו למילוי של 5 בורקסים. מושלם לשילוב בבורקס דפי אורז וגבינות (למתכון)
 
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email