FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!

שקשוקה ישראלית • המתכון הקלאסי האהוב!

השקשוקה היא מנה שאנחנו אוהבים, כולנו, הישראלים! אז כמה נחמד שממש קל להכין אותה והיא מתאימה לכל שעה ביום? מצורף המתכון הקלאסי לשקשוקה עם עגבניות, פלפלים אדומים, תבלינים וביצים כמובן. תיהנו!

מתכון לשקשוקה ישראלית

זמן הכנה: 5 דק' | זמן בישול: 20 דק' | סה"כ: 35 דק'

מצרכים:

  • 2 כפות שמן
  • 2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות
  • 3 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים לקוביות
  • 4 עגבניות בשלות מגוררות
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה או חריפה (לפי הטעם)
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 4 ביצים

הוראות הכנה:

  1. מטגנים בצל קצוץ בשמן מספר דקות, עד להזהבה.
  2. מוסיפים פלפל אדום, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
  3. מוסיפים את העגבניות המגוררות ומערבבים.
  4. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך.
  5. בעזרת כף מעץ יוצרים גומה בשקשוקה,
  6. שוברים ביצה ושופכים בעדינות לתוך הגומה.
  7. מבשלים עד שהחלבון מתקשה והחלמון מתקשה על פי טעמכם.
  8. מגישים חם.
    בתאבון!

אוהבי שקשוקה, שימו לב:

כל מה שצריך לארוחת שקשוקה מושלמת

חדשים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *