לחם… כמה טוב שהוא קיים! אפיית לחם בבית היא חוויה שאין שנייה לה, אבל מה אם אין חשק להתפיח שוב ושוב? גם אם אין לכם זמן – הנה 4 מתכונים שבזכותם תוכלו גם אתם לספר לחברים על הלחם שאפיתם לבד אתמול :)
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2016/04/gluten-free-tahini-bread.jpg)
1. לחם טחינה וסילאן
הנה לחם זריז (ומדהים!) שניתן להכין בהמון גרסאות – מתוק / מלוח / עם אגוזים או חמוציות / עם בצל סגול או ירוק.. מה שתבחרו!
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2018/07/5-cheese-buns.jpg)
2. לחמניות 5 הגבינות
לחמניות עם 5 סוגי גבינות, כל-כך עשירות וטעימות בתוספת זיתים שחורים. ניתן להקפיא ולהפשיר מספר דקות במיקרוגל. מושלמות במקום הכריך לבית הספר או לעבודה.
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2016/02/vegan-beer-bread-and-olives.jpg)
3. לחם בירה וזיתים
הבירה משמשת כשמרים טבעיים והלחם יוצא אוורירי ומוצלח. מתכון מעולה ללחם בירה עם זיתים ועגבניות מיובשות טבעוני שכולם אוהבים.
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2015/04/nan-bread-1024x576.jpg)
4. נאן - לחם הודי שטוח
לחם קל להכנה וטעים לאללה שמכינים במחבת עם יוגורט, זעתר וכל טוב. ניתן להכין את הנאן גם מ- 50% קמח מלא או כוסמין.