FoodisGood

FOODISGOOD

4 לחמים ביתיים מהירים בלי התפחה בכלל

לחם טחינה וסילאן ללא גלוטן

לחם… כמה טוב שהוא קיים! אפיית לחם בבית היא חוויה שאין שנייה לה, אבל מה אם אין חשק להתפיח שוב ושוב? גם אם אין לכם זמן – הנה 4 מתכונים שבזכותם תוכלו גם אתם לספר לחברים על הלחם שאפיתם לבד אתמול 🙂

1. לחם טחינה וסילאן

הנה לחם זריז (ומדהים!) שניתן להכין בהמון גרסאות – מתוק / מלוח / עם אגוזים או חמוציות / עם בצל סגול או ירוק.. מה שתבחרו!

למתכון ללחם טחינה

2. לחמניות 5 הגבינות

לחמניות עם 5 סוגי גבינות, כל-כך עשירות וטעימות בתוספת זיתים שחורים. ניתן להקפיא ולהפשיר מספר דקות במיקרוגל. מושלמות במקום הכריך לבית הספר או לעבודה.

למתכון ללחמניות גבינות

3. לחם בירה וזיתים

הבירה משמשת כשמרים טבעיים והלחם יוצא אוורירי ומוצלח. מתכון מעולה ללחם בירה עם זיתים ועגבניות מיובשות טבעוני שכולם אוהבים.

4. נאן - לחם הודי שטוח

לחם קל להכנה וטעים לאללה שמכינים במחבת עם יוגורט, זעתר וכל טוב. ניתן להכין את הנאן גם מ- 50% קמח מלא או כוסמין.

למתכון ללחם נאן

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *