FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

מדריך: איך מכינים נס קפה (ויש גם עוגה שווה)

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מה יותר כיף מאשר לפתוח את הבוקר עם כוס נס קפה לצד עוגיות מפנקות או פרוסת עוגה? לפניכם מדריך קצר להכנת נס קפה ביתי, קלאסי וטעים.

זמן הכנה: כ- 5 דק'

מצרכים:

  • 1 כפית (גדושה) – אבקת קפה נמס / מגורען.
  • 3/4 כוס – מים רותחים.
  • 1/4 כוס – חלב.
  • 1 כפית (או פחות, או יותר) – סוכר

אופן ההכנה:

  1. בכוס מאג מערבבים כפית של אבקת קפה נמס ביחד עם סוכר ורבע כוס מים רותחים.
  2. מוסיפים לכוס את החלב ומערבבים שוב.
  3. שופכים את יתרת המים החמים ומערבבים שוב.

תוספות מהנות מעל כוס הנס קפה:

  •  כדור גלידה בטעם וניל.
  • דבש – מחליפים את כפית הסוכר בכפית דבש.
  • קצפת (מדריך להכנת קצפת ביתית).
  • תמצית וניל –  מחליפים את כפית הסוכר ברבע כפית תמצית וניל.
  • חלב קוקוס – מחליפים את החלב הרגיל בחלב קוקוס.
  • שוקולד נמס – מחליפים את הסוכר ב 2-3 קוביות שוקולד נמס.
  • תוספות של תבלינים – אגוז מוסקט, קינמון או הל  – רצוי מעט מאוד, טעם התבלינים חזק.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email