FoodisGood

שדרגו: פירה שום ובצל מטוגן הכי טעים שיש

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
אוהבי פירה – תתכוננו לשרוג הכי מוצלח עד כה! המתכון הזה יקח את הפירה שלכם לרמה חדשה. פירה עם שום ובצל מטוגן זו ההתמכרות החדשה.

מצרכים:

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים
  • כף שמן זית
  • 6 שיני שום כתושות
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק דק
  • 1/4 כוס חלב
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כף חמאה רכה או כף שמן
  • 1 כף תימין / שמיר טרי קצוץ / בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה:

  1. את תפוחי האדמה קולפים, שוטפים היטב וחותכים לקוביות בינוניות, מבשלים בסיר גדול עם מים עד לריכוך.
  2. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מחממים שמן זית במחבת עבה על אש בינונית ובו מטגנים את השום והבצל הקצוץ, מטגנים כעשר דקות תוך כדי ערבוב עד שהבצל זהוב.
  3. מסננים את תפוחי האדמה ושומרים 1/4 כוס מנוזלי הבישול.
  4. מחזירים את תפוחי האדמה לסיר הבישול, מוסיפים את המים ששמרנו, חלב, חמאה, מלח ופלפל ומבשלים כחמש דקות על אש נמוכה.
    מועכים את תערובת תפוחי
  5. האדמה למרקם חלק וזורקים פנימה את תערובת הבצל והשום, מערבבים היטב ומפזרים תימין טרי / שמיר / בצל ירוק.

עוד מתכוני פירה שבטוח תאהבו:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.