FoodisGood

עוגת שוקולד במיקרוגל (הכל בקערה אחת)

נמצא המתכון המושלם לעוגת שוקולד במיקרוגל – עוגה עסיסית ורכה שמכינים ממש בקלות. מערבבים כמה מצרכים בקערה ומקבלים עוגה מנצחת תוך 20 דקות בלבד!

מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: עגולה בקוטג 26 ס"מ (מתאים גם ל-2 תבניות אינגליש קייק קטנות)

מצרכים:

  • כוס שוקולית
  • כוס קמח תופח
  • כוס סוכר
  • כוס שמן
  • 5 ביצים
  • 2 חפיסות שוקולד מריר
  • מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים אבקת שוקולית עם קמח וסוכר.
  2. מוסיפים לקערה באיטיות ותוך כדי ערבוב שמן ושמנת מתוקה.
  3. מוסיפים את הביצים, בזו אחר זו, ותוך כדי ערבוב עד שהביצים נטמעות בבלילה.
  4. מערבבים רק עד לקבלת בלילת עוגה ללא גושים.
  5. משמנים תבנית עגולה ומעבירים את תערובת העוגה לתבנית. מנערים את התבנית לשטח את הבלילה.
  6. מכניסים למיקרוגל לכ-10 דקות, מוציאים ובודקים עם קיסם, במידה והעוגה לא מוכנה מכניסים לכ- 3 דקות נוספות.

עוגות השוקולד שאסור לכם לפספס:

  1. עוגת שוקולד פשוטה לילדים
  2. עוגת שוקולד פרווה אקסטרה עסיסית
  3. עוגת בראוניז מ-5 מצרכים בלבד

להכנת ציפוי שוקולד במיקרוגל

  • מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)
  • חפיסת שוקולד מריר
  1. בקערה קטנה ממיסים קוביות שוקולד מריר עם מיכל שמנת מתוקה במיקרוגל (כ- 2 דקות). מוציאים ומערבבים במרץ במשך 2 דקות עד לקבלת רוטב שוקולד אחיד בלי גושים.
  2. שופכים באחידות על העוגה המוכנה במטרה לכסות כל חלק בעוגה. מעבירים למקרר עד שהשוקולד מתקשה לגמרי.
שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן