נמצא המתכון המושלם לעוגת שוקולד במיקרוגל – עוגה עסיסית ורכה שמכינים ממש בקלות. מערבבים כמה מצרכים בקערה ומקבלים עוגה מנצחת תוך 20 דקות בלבד!
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל
זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: עגולה בקוטג 26 ס"מ (מתאים גם ל-2 תבניות אינגליש קייק קטנות)
מצרכים:
- כוס שוקולית
- כוס קמח תופח
- כוס סוכר
- כוס שמן
- 5 ביצים
- 2 חפיסות שוקולד מריר
- מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים אבקת שוקולית עם קמח וסוכר.
- מוסיפים לקערה באיטיות ותוך כדי ערבוב שמן ושמנת מתוקה.
- מוסיפים את הביצים, בזו אחר זו, ותוך כדי ערבוב עד שהביצים נטמעות בבלילה.
- מערבבים רק עד לקבלת בלילת עוגה ללא גושים.
- משמנים תבנית עגולה ומעבירים את תערובת העוגה לתבנית. מנערים את התבנית לשטח את הבלילה.
- מכניסים למיקרוגל לכ-10 דקות, מוציאים ובודקים עם קיסם, במידה והעוגה לא מוכנה מכניסים לכ- 3 דקות נוספות.
עוגות השוקולד שאסור לכם לפספס:
להכנת ציפוי שוקולד במיקרוגל
- מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)
- חפיסת שוקולד מריר
- בקערה קטנה ממיסים קוביות שוקולד מריר עם מיכל שמנת מתוקה במיקרוגל (כ- 2 דקות). מוציאים ומערבבים במרץ במשך 2 דקות עד לקבלת רוטב שוקולד אחיד בלי גושים.
- שופכים באחידות על העוגה המוכנה במטרה לכסות כל חלק בעוגה. מעבירים למקרר עד שהשוקולד מתקשה לגמרי.