FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

עוגיות פיצוחים זריזות (בלי קמח)

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
בין העוגיות הכי קלות שתכינו בחיים וכמה שהן טעימות! מתכון לעוגיות פיצוחים שמכינים בפחות מ-10 דקות עבודה! מערבבים הכל, מסדרים בתבנית והופ לתנור!

מתכון לעוגיות פיצוחים זריזות

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: עגולה בקוטג 24 ס"מ (מתאים גם ל-2 תבניות אינגליש קייק קטנות)

מצרכים:

  • 50 גרם סוכר (1/4 כוס)
  • 2 חלבונים
  • 50 גרם פיסטוקים (טבעי, לא קלוי)
  • 120 גרם קשיו חצויים (טבעי, לא קלוי)
  • 50 גרם צנוברים (טבעי, לא קלוי)
  • 150 גרם שקדים פרוסים
  • 4 כפות שומשום

*טיפ: אפשר להשתמש בכל סוגי האגוזים, כל מה שאוהבים, להמיר במידות שוות לאגוז שהחלפתם.
*רעיונות לסוגי אגוזים שיתאימו לעוגיות: אגוזי מלך קצוצים גס, אגוזי לוז חצויים, בוטנים ועוד..
*ניתן להחליף אגוזים גם בפירות יבשים קצוצים גס או דגני בוקר שונים.

הוראות הכנה:

  1. מתחילים בהקצפה קלה של הביצים עם הסוכר, לא צריך להגזים אפשר להקציף כ-15 שניות עם מזלג.
  2. מוסיפים לקערה את שאר מצרכי העוגיות ומערבבים היטב.
  3. מרדפים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף פשוט מוזגים מתערובת העוגיות על גבי נייר אפייה – כל כף זו עוגייה.
  4. מכניסים לתנור למשך כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות, שימו לב שהן לא משחימות אלא רק מזהיבות.
  5. מוציאים ומניחים את העוגיות לצינון בטמפרטורת החדר ומכאן לקופסה אטומה (מאחסנים בטמפרטורת החדר ולא במקרר).
    בתאבון!

עוגיות נוספות שאסור לכם לפספס:

  1. עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות
  2. עוגיות תמרים מגולגלות
  3. עוגיות שיבולת שועל מהירות
  4. עוגיות טחינה
  5. עוגיות גרנולה ביתיות

אוספי עוגיות שבטוח תאהבו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email