FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

שניצל טופו אפוי בתנור (מושלם לילדים)

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
קריספי ומושלם – שניצל טופו אפוי בתנור שיהפוך לחלק קבוע מהתפריט המשפחתי שלכם! מתכון מעולה עם טעמים נהדרים שילדים ממש אוהבים.

זמן עבודה: 20 דקות | סה"כ: 60 דקות

מצרכים:

לשניצל טופו:

  • 350 טופו רך
  • 100 גרם קורנפלור
  • 100 מ"ל חלב שיבולת שועל
  • 1 כף שמן שומשום (לא חובה)
  • 100 גרם קורנפלקס, כתוש או פירורי לחם
  • 1 כף תבלין גראם מסאלה (לא חובה אבל מוסיף)
  • 1 כף פפריקה מעושנת או רגילה
  • 1 כף זרעי שומשום (לא חובה)
  • 1 כפית מלח

למטבל:

  • 3 יחידות בצל ירוק, פרוס דק
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

הוראות הכנה:

הכנת השניצל טופו:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. פורסים את הטופו לרוחבו ל-4 חתיכות עבות.
3. מניחים את הטופו על גבי נייר סופג ומייבשים היטב למשך 20 דקות.
4. מכינים את חומרי הציפוי – מכינים 3 קערות קטנות ובהן:

  • קערה 1 – קורנפלור.
  • קערה 2 – חלב שיבולת שועל ושמן שומשום.
  • קערה 3 – קורנפלקס, גראם מסאלה, פפריקה, שומשום ומלח.

5. לאחר ייבוש הטופו חוצים כל חלק באמצע ליצירת 8 אצבעות עבות.
6. לוקחים אצבע אחת של טופו וטובלים בקערת הקורנפלור, מצפים היטב מכל הצדדים.
7. לאחר מכן, טובלים את הטופו בקערת חלב שיבולת שועל.
8. לבסוף, מניחים את הטופו בקערת הקורנפלקס לכיסוי מלא.
9. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה וחוזרים על התהליך עבור כל 8 רצועות הטופו.
10. אופים במשך 30 דקות. לאחר 15 דקות אפייה הופכים את הטופו וממשיכים באפייה.
11. מוציאים את הנאגטס ברגע שהם פריכים וזהובים.
12. מגישים עם מטבל הצ'ילי בצל ונהנים!

עוד מתכונים צמחוניים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email