FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בורקס גבינה ביתי ב-10 דקות עבודה

עם המתכון הזה תוכלו להפתיע את המשפחה בשבת בבוקר עם בורקס גבינה ביתי שהכנתם לבד לגמרי, והכי כיף שההכנה שלו לוקחת עשר דקות על השעון! אפילו לא צריך לחתוך את הבצק.

מצרכים:

  • חבילת בצק עלים מופשרת לילה במקרר
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 2 כפות גדושות גבינה לבנה
  • 2 כפות גדושות קוטג'
  • ביצה
  • לציפוי: ביצה, שומשום

הוראות הכנה:

  1. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה גבינה בולגרית, גבינה לבנה, קוטג' וביצה.
  3. פותחים את בצק העלים על משטח עבודה, מרדדים מעט וחותכים ל-2 מלבנים גדולים באופן שווה.
  4. מלבן ראשון מניחים על גבי תבנית התנור, מורחים על גביו את כל המילוי בצורה אחידה ומניחים מעל למילוי מלבן בצק שני.
  5. מהדקים את קצוות המלבן העליון אל המלבן התחתון עם קצות האצבעות.
  6. מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  7. אופים בתנור החם למשך 25 דקות.
  8. מצננים מעט וחותכים לריבועי בורקס.

עוד מתכוני בורקס מומלצים:

  1. בורקס תורכי עגול
  2. בורקיטס גבינה מהיר
  3. בורקס דפי אורז
דילוג לתוכן