FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אורז עם תרד • תוספת מרעננת לכל ארוחה

הנה גיוון מעניין לאורז שלכם – אורז תרד! הוא קל להכנה, מלא בוויטמינים ומשמש כתוספת בריאה ומרעננת לכל ארוחה. מגישים לצד המון לימון ונהנים.

מתכון לאורז תרד

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 25 דק' | סה"כ: 35 דק'

מצרכים:

  • 2 כוסות אורז שטוף ומסונן
  • 400 גרם עלי תרד טריים, קצוצים דק
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף אבקת מרק (אופציה)
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל

הוראות הכנה:

  1. מחממים בסיר שמן, מוסיפים בצל ומטגנים כ – 3 דקות, עד שהוא מתרכך.
  2. מוסיפים אורז ועלי התרד ומטגנים 3 דקות נוספות.
  3. מוזגים מים רותחים, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, אבקת מרק, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות.
  5. מכבים את האש, משאירים 5 דקות מכוסה ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני אורז מעולים:

דילוג לתוכן