FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט טונה משודרג בסגנון איטלקי

היום תלמדו להכין סלט טונה מושלם שמשלב חומץ בלסמי, מיץ לימון, חמאה ומיונז. סלט הטונה האיטלקי הוא חוויה אמיתית. מגישים עם צנימים או לצד גריסיני ופשוט נהנים!

זמן הכנה: 10 דק'

מצרכים:

  • 2 קופסת שימורי טונה בשמן זית מסוננות
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 2 כפיות חומץ בלסמי
  • 2 כפיות מיץ לימון טרי
  • 2 כפות חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כפית רוטב סויה
  • מלח ופלפל טחון

הוראות הכנה:

  1. מעבירים את הטונה למעבד מזון, מוסיפים את כל יתר מרכיבי הממרח וטוחנים למרקם הרצוי.
  2. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.
  3. בעזרת מרית מעבירים לקערת הגשה או לצנצנת למקרר.
  4. הממרח נשמר יומיים בקירור.
    בתאבון!

עוד סלטים מיוחדים:

דילוג לתוכן