היום תלמדו להכין סלט טונה מושלם שמשלב חומץ בלסמי, מיץ לימון, חמאה ומיונז. סלט הטונה האיטלקי הוא חוויה אמיתית. מגישים עם צנימים או לצד גריסיני ופשוט נהנים!
זמן הכנה: 10 דק'
מצרכים:
- 2 קופסת שימורי טונה בשמן זית מסוננות
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 2 כפיות חומץ בלסמי
- 2 כפיות מיץ לימון טרי
- 2 כפות חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר
- 2 כפות מיונז
- 1 כפית רוטב סויה
- מלח ופלפל טחון
הוראות הכנה:
- מעבירים את הטונה למעבד מזון, מוסיפים את כל יתר מרכיבי הממרח וטוחנים למרקם הרצוי.
- מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.
- בעזרת מרית מעבירים לקערת הגשה או לצנצנת למקרר.
- הממרח נשמר יומיים בקירור.
בתאבון!