כשמזג האוויר מתקרר והגוף משתוקק לפחמימות הבטטה מהווה תוספת קלה להכנה, טעימה ומגוונת לארוחות שלנו. משלבים כמון, פפריקה ואבקת שום ונהנים מתוספת ממכרת במיוחד.
זמן עבודה: 10 דקות | 3 סועדים
מצרכים:
- 3 בטטות
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה (או חריפה לאוהבי הז'אנר)
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
קולפים וחותכים את הבטטה לקוביות. - בקערה גדולה מערבבים את רוביות הבטטה עם כל מצרכי המתכון לציפוי שווה של קוביות הבטטה.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את קוביות הבטטה בשכבה אחת.
- צולים בתנור החם למשך30-35 דקות, מערבבים לאחר 10 דקות כדי לוודא שכל הצדדים יקבלו צלייה שווה.