FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קוביות בטטה אפויות בתיבול מנצח

כשמזג האוויר מתקרר והגוף משתוקק לפחמימות הבטטה מהווה תוספת קלה להכנה, טעימה ומגוונת לארוחות שלנו. משלבים כמון, פפריקה ואבקת שום ונהנים מתוספת ממכרת במיוחד.

זמן עבודה: 10 דקות | 3 סועדים

מצרכים:

  • 3 בטטות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה (או חריפה לאוהבי הז'אנר)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
    קולפים וחותכים את הבטטה לקוביות.
  2. בקערה גדולה מערבבים את רוביות הבטטה עם כל מצרכי המתכון לציפוי שווה של קוביות הבטטה.
  3. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את קוביות הבטטה בשכבה אחת.
  4. צולים בתנור החם למשך30-35 דקות, מערבבים לאחר 10 דקות כדי לוודא שכל הצדדים יקבלו צלייה שווה.

עוד ירקות אפויים בתנור:

דילוג לתוכן