FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אצבעות עוף ביתיות בציפוי קריספי מושלם

בדיוק בזמן לחופש הגדול סידרנו לכם מתכון מצוין שילדים ממש אוהבים – אצבעות עוף מחזה עוף טחון בציפוי קריספי מושלם! את אצבעות העוף מכינים בקלות בבית, הן בלי חומרים משמרים והן ניתנות להקפאה ולטיגון בכל עת! פתרון יצירתי לשבירת שגרת ארוחת הצהריים של הילדים, מתאים לכל המשפחה!

זמן עבודה: 20 דקות | 15-20 אצבעות עוף

מצרכים:

לאצבעות עוף

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 בצל
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית אבקת מרק עוף
  • 1 כף קמח

לציפוי קריספי

  • 1/4 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • כפית מיונז
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • שומשום

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים חזה עוף טחון עם בצל, ביצה, אבקת מרק וקמח.
  2. מעבירים את תערובת העוף לשקית זילוף ללא צנתר ומזלפים אצבעות על גבי נייר אפייה.
  3. מכניסים את התבנית למקפיא למשך שעה (או יותר).
  4. כל אצבע עוף מצפים בקמח, אחרי זה בביצה טרופה + כפית מיונז ולבסוף בתערובת של פירורי לחם ושומשום.
    נטגן את אצבעות העוף בשמן עמוק חם עד להשחמה יפה.

טיפ: כדי להקפיא את אצבעות העוף לטיגון חוזר לאחר ציפוי האצבעות מסדרים בשכבות בקופסה אטומה כאשר שכבת נייר אפייה מפרידה בין כל שכבת אצבעות. נשמר היטב במקפיא עד חודש ימים.

עוד מתכונים שילדים אוהבים

דילוג לתוכן