FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

טופו מוקפץ עם ברוקולי וקשיו בקלי קלות

מוקפץ פשוט עם ברוקולי, טופו ואגוזי קשיו קלויים ברוטב סויה ושום. טעים ולוקח פחות מ-20 דקות. נהדר גם להכנת ארוחת צהריים או ערב זריזה ומזינה!

זמן עבודה: 10 דקות | 2 סועדים

מצרכים:

  • 1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים ושטוף היטב
  • 250 גרם טופו מוצק
  • 1 כפית קורנפלור
  • 2 שיני שום קצוץ
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף דבש או סילאן
  • 1 כף מים
  • 1 כפית קורנפלור

הוראות הכנה:

  1. מסננים ומייבשים את הטופו, חותכים לקוביות ומניחים בקערה, מוסיפים לטופו כפית קורנפלור ומערבבים לציפוי אחיד.
  2. מחממים כף שמן במחבת טפלון על אש בינונית. מוסיפים קוביות טופו ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
  3. מוסיפים 2 כפות שמן שומשום, שום ובצל למחבת ומטגנים, תוך ערבוב עד להשחמה קלה.
  4. מוסיפים פרחי ברוקולי ומטגנים, תוך ערבוב במשך דקה. לאחר מכן, מוסיפים 2 כפות מים, מכסים במכסה ומניחים לברוקולי להתבשל במשך 2-3 דקות או עד למרקם הרצוי של הברוקולי.
  5. מוסיפים למחבת אגוזי קשיו, טופו מטוגן, רוטב סויה, דבש ומים, מטגנים תוך ערבוב דקה אחת ואז מוסיפים קרונפלור, מטגנים עוד דקה תוך ערבוב או עד שהרוטב מסמיך מעט.
  6. מקשטים במעט שומשום ומגישים עם אורז מאודה. תיהנו!

עוד מנות טופו מוצלחות:

דילוג לתוכן