FoodisGood

עוגת רולדה כשרה לפסח (עוגה מדהימה!)

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
איזו עוגה מדהימה והכי כיף שניתן להכין אותה לפסח ולהרשים את כל האורחים! עם בסיס שוקולד מצוין ומילוי מוס שוקולד לבן מפנק, העוגה הזאת היא הצלחה בטוחה. כדאי להכין את מוס השוקולד הלבן לילה לפני כי הוא חייב לעבור צינון ארוך במקרר.

זמן עבודה: 30 דקות | תבנית תנור גדולה

מצרכים:

  • 5 ביצים
  • כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה כשרה לפסח
  • 1 קופסת אינסטנט פודינג שוקולד כשר לפסח
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 2 גביעי שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  1. שוברים את השוקולד הלבן ומניחים בקערה יחד עם 1 מיכל של שמנת מתוקה. ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים, מוציאים, מערבבים וממשיכים לחמם במיקרו עד להמסה.
  2. מכסים את המוס ומעבירים למקרר ל-5 שעות (אפשר לילה במקרר).
  3. לאחר קירור מעבירים את המוס לקערת מיקסר ומוסיפים מיכל שמנת מתוקה. מקציפים יחדיו עד לקבלת מוס יציב. מחזירים למקרר עד למילוי הרולדה.
  4. מפרידים את הביצים ומקציפים חלבונים עם סוכר עד לקצף יציב. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עוד כמה שניות.
  5. מוסיפים לקצף את פודינג השוקולד ואבקת האפייה בתנועות קיפול.
  6. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ויוצקים את עיסת הרולדה.
  7. אופים בתנור על 180 מעלות במשך 25 דקות.
  8. מוציאים מהתנור ביחד עם נייר האפייה ומיד מגלגלים את העוגה לצורת רולדה ביחד עם נייר האפייה. מעבירים למקרר למשך שעה.
  9. פותחים את עוגת הרולדה המגולגלת, מוציאים את נייר האפייה, מורחים את המוס גבי העוגה ומגלגלים בעדינות לצורת הרולדה.
  10. מעבירים את הרולדה לצלחת הגשה. לפני ההגשה ניתן לצפות את הרולדה המוכנה ב: גנאש שוקולד

עוד עוגות מומלצות לפסח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.