מרק בורשט – מרק כרוב רוסי מדהים

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  , ,

מרק בורשט הוא מרק כרוב רוסי עם טעם עמוק וצבע מיוחד. הבורשט הוא קבוצה שלמה של מרקים קרים וגם חמים שטעמם חמצמץ עם קורט מתיקות, והם מתובלים היטב. המרקים החמים מתאימים לחורף, המרקים הקרים לקיץ.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 15 דקות
  • 15 דקות

    2 שעות

    2 שעות 15 דקות

  • סיר מרק גדול

מצרכים למתכון

600-700 גרם בשר בקר

מים רותחים (עד גובה הסיר)

כרוב בינוני קצוץ

2 גזרים פרוסים

1 בצל קצוץ

רבע צרור פטרוזיליה

2 עגבניות קצוצות

חבילת רסק עגבניות (100 גרם)

1 כפית סוכר

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר גבוה מבשלים את הבשר עם מים רותחים עד לכמעט גובה הסיר. מבשלים עד שהבשר כמעט רך. מורידים את הקצף מהסיר.

מוסיפים לסיר כרוב קצוץ, 2 גזרים פרוסים, בצל קצוץ, פטרוזיליה ועגבניות קצוצות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך רבע שעה.

מוסיפים לסיר רסק עגבניות, סוכר, מלח ופלפל, מערבבים ומבשלים עד שהבשר רך לחלוטין והמרק מקבל צבע עמוק.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00