
מרק בורשט – מרק כרוב רוסי מדהים
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן בשר, מרקים, מתכונים בריאים
מרק בורשט הוא מרק כרוב רוסי עם טעם עמוק וצבע מיוחד. הבורשט הוא קבוצה שלמה של מרקים קרים וגם חמים שטעמם חמצמץ עם קורט מתיקות, והם מתובלים היטב. המרקים החמים מתאימים לחורף, המרקים הקרים לקיץ.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 15 דקות
-
15 דקות
2 שעות
2 שעות 15 דקות
- סיר מרק גדול
הוראות הכנה
בסיר גבוה מבשלים את הבשר עם מים רותחים עד לכמעט גובה הסיר. מבשלים עד שהבשר כמעט רך. מורידים את הקצף מהסיר.
מוסיפים לסיר כרוב קצוץ, 2 גזרים פרוסים, בצל קצוץ, פטרוזיליה ועגבניות קצוצות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך רבע שעה.
מוסיפים לסיר רסק עגבניות, סוכר, מלח ופלפל, מערבבים ומבשלים עד שהבשר רך לחלוטין והמרק מקבל צבע עמוק.
- מחפשים את המתכון המושלם למרק כרוב? תמצאו אותו כאן >> מרק כרוב בריא
- קליק לעוד מרקים בריאים ומומלצים
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!