FoodisGood

חיפוש

סלט מיונז קלאסי פשוט מושלם 👌

על ידי המטבח של שרית  ,

מתכון קל של שנים אחורה להכנת סלט מיונז של פעם. הסלט המושלם הזה משלב תפוחי אדמה וביצים, אפונה ועוד.. בתיבול נהדר וכמובן עם מיונז. מתכון מעולה לשולחן השבת או לכל יום בשבוע.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 6-8 סועדים

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה

3 גזרים גדולים

3 ביצים קשות

1 בצל סגול קטן

1 קופסת מלפפונים חמוצים במלח (גדולים)

כוס וחצי אפונה מקופסת שימורים

3/4 כוס מיונז

3 כפות חומץ

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה והגזר קולפים ומבשלים במים רותחים עד לכחצי ריכוך (לא יותר מידי) ומצננים בצד.

בינתיים קוצצים בצל דק דק, חותכים את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה גדולה.

מוסיפים לקערה אפונה מקופסת שימורים.

אחרי הצינון חותכים את תפוחי האדמה, הגזר והביצים לקוביות בינוניות (או קטנות) ומוסיפים לקערה.

מוסיפים מיונז, חומץ ותבלינים ומערבבים בעדינות רק עד שכל מרכיבי הסלט מתפזרים באופן שווה בקערה.

מעבירים למקרר עד להגשה.

שדרגו את הארוחה:

סלט מיונז הוא סלט נהדר להגשה עם כל ארוחה, הוא ילווה מנות עיקריות בשריות ועוף בצורה נפלאה אבל גם יתאים לארוחת בוקר עם לחם ביתי או מאפה חלבי, הנה כמה מתכונים שילכו נהדר עם סלט מיונז:

עוד סלטי מיונז מומלצים:

הסלט שלנו הוא סלט מיונז קלאסי כמו של פעם, ישנם עוד כמה סלטים שבהם מיונז הוא הכוכב הראשי, הנה כמה מהאהובים עלינו:

5 דירוגים וחוות דעת

שרה

הכנתי את המתכון כבר המון פעמים. מעולה!

רינת

תודה על המתכון, אני אישית אוהבת יותר מיונז בסלט תפוחי אדמה שלי אבל זה אני 🙂

ורדית

עם מוסיפים מלפפון חמוץ זה יותר טעים

המטבח של שרית

בטח ציפורה זה ממש קל ויוצא מרשים 🙂
עם מזלג מועכים 12 חלמונים ומערבבים עם רבע חמאה מומסת, 3 כפיות מיונז, כפית שמנת חמוצה, מלח ופלפל ומעט חרדל ומזלפים לתוך חצאי חלבונים.

zipora

היי הסלט נראה מאוד טעים וקל להכנה.
אפשר לבקש גם את המתכון לבצים הממולאות שמצולמות ליד הסלט תפוחיי אדמה תודה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן