FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

סלט תפוחי אדמה וביצים במיונז

על ידי המטבח של שרית  ,

זה המתכון לסלט שאני מכינה כבר שנים, שום דבר לא משתנה בו. אצלי קוראים לו סלט מיונז, בעיקרון, שמו הרשמי הוא סלט תפוחי אדמה וביצים. הסלט הזה כל-כך מפנק ומשפחתי ומתאים לכל ארוחה - בוקר, ערב ואפילו על האש.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 6-8 סועדים

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה

3 גזרים גדולים

3 ביצים קשות

בצל קטן

קופסת מלפפונים חמוצים במלח (גדולים)

כוס וחצי אפונה מקופסת שימורים

3/4 כוס מיונז

3 כפות חומץ

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל

צנונית קטנה

גבעול בצל ירוק

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה והגזר קולפים ומבשלים במים רותחים עד לריכוך (לא יותר מידי) ומצננים בצד.

בינתיים קוצצים בצל דק דק, חותכים את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה גדולה.

מוסיפים לקערה אפונה מקופסת שימורים.

אחרי הצינון חותכים את תפוחי האדמה, הגזר והביצים לקוביות בינוניות (או קטנות) ומוסיפים לקערה.

מוסיפים מיונז, חומץ ותבלינים ומערבבים בעדינות רק עד שכל מרכיבי הסלט מתפזרים באופן שווה בקערה.

פורסים צנונית וקוצצים בצל ירוק, מסדרים מעל הסלט ומעבירים למקרר עד להגשה.

עוד כמה מתכונים שישפרו לכם את ארוחת הבוקר:

אם אתם מכינים את הסלט הזה במטרה לארח, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם! אוסף מתכונים לאירוח בשבת בבוקר

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

5 דירוגים וחוות דעת

שרה

הכנתי את המתכון כבר המון פעמים. מעולה!

רינת

תודה על המתכון, אני אישית אוהבת יותר מיונז בסלט תפוחי אדמה שלי אבל זה אני 🙂

ורדית

עם מוסיפים מלפפון חמוץ זה יותר טעים

המטבח של שרית

בטח ציפורה זה ממש קל ויוצא מרשים 🙂
עם מזלג מועכים 12 חלמונים ומערבבים עם רבע חמאה מומסת, 3 כפיות מיונז, כפית שמנת חמוצה, מלח ופלפל ומעט חרדל ומזלפים לתוך חצאי חלבונים.

zipora

היי הסלט נראה מאוד טעים וקל להכנה.
אפשר לבקש גם את המתכון לבצים הממולאות שמצולמות ליד הסלט תפוחיי אדמה תודה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.