עוגת מייפל ואגוזים פרווה בחושה

על ידי FoodisGood  

מתכון לעוגת מייפל עם מיץ תפוזים ואגוזים. עוגה בחושה פרווה, קלה מאוד להכנה וטעימה כל-כך, שכל האורחים יבקשו עוד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים למתכון

לעוגת מייפל

1/2 כוס שמן

כוס סוכר לבן

1/4 כוס סוכר חום (לא חובה)

4 ביצים

2 כוסות כוס מיץ תפוזים

2.5 כוסות קמח תופח

1/2 כפית קינמון (לא חובה)

מעל לכל עוגה (להכפיל כמויות)

1/2 אגוזי מלך קצוצים

1/4 כפית קינמון

1/2 כוס מייפל

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות

בקערה גדולה מערבבים היטב שמן, סוכר, ביצים, מיץ תפוזים, קמח וקינמון עד לקבלת בלילה אחידה.

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק מלבניות ומוזגים את הבלילה לכל תבנית, עד שהיא ממלאה כ-3/4 מגובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. מיד בתום האפייה מחוררים עם סכין כ-15 חורים בעוגות ושופכים חצי מכמות סירופ המייפל. מסדרים אגוזי מלך ושופכים את שאר המייפל.

אם אתם אוהבים עוגות מייפל אתם חייבים להכיר את העוגה המנצח של מזל גרשון! למתכון >> עוגת מייפל מעולה

עוגות פרווה הן הפתרון המושלם לאחר ארוחה בשרית. יש לנו עוד כמה מתכונים לעוגות פרווה שכדאי להכיר וכמובן להכין 🙂

שתפו את המתכון >>

13 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

04/10/2018

היי עליזה, כן ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף לבלילה שקית אבקת אפייה.

עליזה

27/09/2018

אפשר להשתמש בקמח רגיל?

חן

11/08/2017

עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה! תודה רבה

אורנית

19/06/2016

איזה עוגה טובה! תמיד הכנתי את העוגת מייפל של קרין גורן אבל בגלל שהיא חלבית והייתי צריכה עוגה פרווה הכנתי את שלך ויצאה ממש טובה!

foodisgood

05/06/2016

היי אורטל,
2 כוסות מיץ תפוזים.

אורטל

12/05/2016

2 כוסות מיץ תפוזים או כוס אחת ? (לא ברור מהמתכון ). תודה ☺

foodisgood

08/05/2016

היי הדסה,
נין להשתמש בכמות מייפל לפי הטעם, גם פחות מכוס תעשה את העבודה.

הדסה

06/05/2016

כוס מייפל זה כוס סירופ מייפל ? אם לא, יש אפשרות לדלל ?

לאילה

24/09/2015

אני לא יודעת איזה מתכון היה לפני כן אבל אני הכנתי את המתכון הנוכחי ויצאה לי עוגה מעולה.
הטיפ שלי – לא להתקמצן על האגוזים ועל המייפל 🙂

אילה

03/09/2015

אני הכנתי את העוגה כבר 3 פעמים לפי המתכון הקודם ויצא מעולה
לא יודעת למה לא הצליח לכם, אני מתלבטת אם לנסות את המתכון כפי שתוקן, מישהי ניסתה? יותר טוב?

foodisgood

15/08/2015

היי נילי ועדנה,
לאחר פנייה לבעלת המתכון, המתכון תוקן ואכן הייתה טעות בכמות השמן.
תודה רבה על תשומת הלב.

עדנה

15/08/2015

1 כוס שמן זה לא הרבה מדי?

נילי

07/08/2015

הבלילה עלתה יותר מדי למעלה ונזלה מהצדדים ולא נאפתה בכלל יותר כמו דייסה. לא יודעת למה. חבל. 🙁

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00