פשטידת תפוחי אדמה וירקות (פרווה)

על ידי אילנית בניזרי  , ,

מתכון לפשטידת תפוחי אדמה וירקות פרווה קלה להכנה, זריזה וטעימה. פשטידה מעולה לאירוח, כתוספת או כמנה עיקרית לכל שעה ביום. ממש תענוג..

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 15 דקות

    1 שעה

    1 שעה 15 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה

קישוא

בצל

גזר

4 ביצים

פטרוזליה קצוצה

1/2 כוס קמח תופח

1/4 כוס שמן

מלח ,פלפל

כפית אבקת מרק עוף (לפשטידה פרווה אבקה פרווה)

1/2 כפית כורכום

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה, הקישוא, הגזר והבצל מגוררים בפומפייה על הצד הגס.

מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.

בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם כל שאר מצרכי הפשטידה.

מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור (אפשר חד פעמית)

אופים על 180 מעלות במשך שעה, עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה.

לפשטידת הירקות ניתן להוסיף או להוריד ירקות לפי טעמכם האישי.


עוד פשטידות פרווה מומלצות:

אוספים שימושיים:

שתפו את המתכון >>

11 דירוגים וחוות דעת

עומר

20/05/2018

פשטידה מאד טעימה מהירה להכנה וקלילה(:
תודה רבה!

יעל

15/09/2017

מאד טעים!

foodisgood

11/12/2016

לא ניתן להפוך את הפשטידה ללביבות, מצרפת מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלות.

איך הופכים את הפשטידה ללביבה?

11/12/2016

היי אפשר להכין מהמתכון הנל לביבות תפוחי אדמה? אם כן איך היית ממליצה?

אלונה

05/09/2016

יצא מאוד נחמד. הוספתי גם בצל מטוגן ההמלצה של רונית. תודה רבה!

foodisgood

03/09/2016

היי סיגל,
קוטר התבנית להכנת הפשטידה – 26

סיגל

03/09/2016

קוטר התבנית?

foodisgood

25/03/2016

היי שירלי,
מקווה שנהניתם מהפשטידה.
בעיקרון, ללא קמח תופח, תצא פשטידה נמוכה ומעט דחוסה אך עדיין טעימה.

שירלי

23/03/2016

היי הפשטידה בתנור, נזכרתי שהשתמשתי בקמח רגיל.. נורא?

רונית

09/01/2016

מאוד דומה לפשטידה המרוקאית ומאד טעימה ממליצה בחום, ולשדרוג טגנו בצל נוסף זה מוסיף טעם

נופר

09/11/2015

פשטידה מוצלחת מאוד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00