FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


פשטידת תפוחי אדמה וירקות (פרווה)

על ידי אילנית בניזרי  , ,

מתכון לפשטידת תפוחי אדמה וירקות פרווה קלה להכנה, זריזה וטעימה. פשטידה מעולה לאירוח, כתוספת או כמנה עיקרית לכל שעה ביום. ממש תענוג..

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 15 דקות

    1 שעה

    1 שעה 15 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה

קישוא

בצל

גזר

4 ביצים

פטרוזליה קצוצה

1/2 כוס קמח תופח

1/4 כוס שמן

מלח ,פלפל

כפית אבקת מרק עוף (לפשטידה פרווה אבקה פרווה)

1/2 כפית כורכום

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה, הקישוא, הגזר והבצל מגוררים בפומפייה על הצד הגס.

מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.

בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם כל שאר מצרכי הפשטידה.

מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור (אפשר חד פעמית)

אופים על 180 מעלות במשך שעה, עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה.

לפשטידת הירקות ניתן להוסיף או להוריד ירקות לפי טעמכם האישי.


עוד פשטידות פרווה מומלצות:

אוספים שימושיים:

11 דירוגים וחוות דעת

עומר

פשטידה מאד טעימה מהירה להכנה וקלילה(:
תודה רבה!

יעל

מאד טעים!

לא ניתן להפוך את הפשטידה ללביבות, מצרפת מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלות.

איך הופכים את הפשטידה ללביבה?

היי אפשר להכין מהמתכון הנל לביבות תפוחי אדמה? אם כן איך היית ממליצה?

אלונה

יצא מאוד נחמד. הוספתי גם בצל מטוגן ההמלצה של רונית. תודה רבה!

היי סיגל,
קוטר התבנית להכנת הפשטידה – 26

סיגל

קוטר התבנית?

היי שירלי,
מקווה שנהניתם מהפשטידה.
בעיקרון, ללא קמח תופח, תצא פשטידה נמוכה ומעט דחוסה אך עדיין טעימה.

שירלי

היי הפשטידה בתנור, נזכרתי שהשתמשתי בקמח רגיל.. נורא?

רונית

מאוד דומה לפשטידה המרוקאית ומאד טעימה ממליצה בחום, ולשדרוג טגנו בצל נוסף זה מוסיף טעם

נופר

פשטידה מוצלחת מאוד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.