
פשטידת תפוחי אדמה וירקות (פרווה)
על ידי אילנית בניזרי מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
מתכון לפשטידת תפוחי אדמה וירקות פרווה קלה להכנה, זריזה וטעימה. פשטידה מעולה לאירוח, כתוספת או כמנה עיקרית לכל שעה ביום. ממש תענוג..
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
15 דקות
1 שעה
1 שעה 15 דקות
- 4-5 סועדים
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה, הקישוא, הגזר והבצל מגוררים בפומפייה על הצד הגס.
מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם כל שאר מצרכי הפשטידה.
מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור (אפשר חד פעמית)
אופים על 180 מעלות במשך שעה, עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה.
לפשטידת הירקות ניתן להוסיף או להוריד ירקות לפי טעמכם האישי.
עוד פשטידות פרווה מומלצות:
אוספים שימושיים:
שיתוף >>
11 דירוגים וחוות דעת
עומר
20/05/2018
פשטידה מאד טעימה מהירה להכנה וקלילה(:
תודה רבה!
יעל
15/09/2017
מאד טעים!

11/12/2016
לא ניתן להפוך את הפשטידה ללביבות, מצרפת מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלות.
איך הופכים את הפשטידה ללביבה?
11/12/2016
היי אפשר להכין מהמתכון הנל לביבות תפוחי אדמה? אם כן איך היית ממליצה?
אלונה
05/09/2016
יצא מאוד נחמד. הוספתי גם בצל מטוגן ההמלצה של רונית. תודה רבה!

03/09/2016
היי סיגל,
קוטר התבנית להכנת הפשטידה – 26
סיגל
03/09/2016
קוטר התבנית?

25/03/2016
היי שירלי,
מקווה שנהניתם מהפשטידה.
בעיקרון, ללא קמח תופח, תצא פשטידה נמוכה ומעט דחוסה אך עדיין טעימה.
שירלי
23/03/2016
היי הפשטידה בתנור, נזכרתי שהשתמשתי בקמח רגיל.. נורא?
רונית
09/01/2016
מאוד דומה לפשטידה המרוקאית ומאד טעימה ממליצה בחום, ולשדרוג טגנו בצל נוסף זה מוסיף טעם
נופר
09/11/2015
פשטידה מוצלחת מאוד