כנפיים מטוגנות ברוטב צ’ילי מתוק / חריף

על ידי שני שרבטוב  ,

כנפיים ממכרות ברוטב עשיר טעמים של צ'ילי מתוק,חריף, ברביקיו וטריאקי. המנה משמשת כמנה ראשונה / עיקרית / כנשנוש נהדר.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 30 דקות

    15 דקות

    45 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

1 חבילת כנפיים נקיות

כוס קמח

שמן לטיגון עמוק

כוס רוטב צ'ילי מתוק

כוס רוטב צילי חריף

1/2 כוס רוטב בביקיו

1/2 כוס רוטב טריאקי

1 שן שום כתושה

הוראות הכנה

את הכנפיים ננקה היטב ונחתוך באמצע.

בקערה גדולה נצפה היטב את הכנפיים בקמח.

נחמם שמן עמוק ונטגן את הכנפיים המצופות במשך 3-4 דקות.

נוציא את הכנפיים לנייר סופג, נספו את הנוזלים ונסדר צפופות על תבנית מרופדת בנייר פייה.

בסיר נפרד נרתיח צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף, רוטב ברביקיו ורוטב טריקאי.

נשפוך את הרוטב החם על הכנפיים, נצפה היטב כל כנף.

נכניס את הכנפיים המצופות לתנור על 200 מעלות למשך כ-10 דקות.

נפזר שומשום ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

עמית

30/03/2016

אפשר פשוט להוסיף את הכנפיים לרוטב המורתח על הגז אם לא רוצים לעשות אותם בתנור?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00