עוגת תפוחי עץ ושוקולד מיוחדת לראש השנה

על ידי FoodisGood  ,

החג הראשון בשנה מתקרב וזו בהחלט סיבה מספיק טובה להתפנק בעוגת תפוחים ושוקולד עסיסית.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס אבקת שוקולית

1/2 כוס שמן

3 כפות ממרח נוטלה

1.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

3 ביצים

לציפוי שוקולד

1/2 גביע שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים את תפוחי העץ עם הסוכר.

בקערה נפרדת מערבבים שוקולית עם שמן, קמח, אבקת אפייה, ממרח שוקולד וביצים עד לתערובת אחידה.

מוסיפים את תפוחי העץ ומערבבים היטב.

יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 26 משומנת קלות ואופים בתנור חם על 180 מעלות כ-35 דקות.

בינתיים מכינים ציפוי שוקולד ע"י חימום השמנת המתוקה כדקה במיקרוגל וערבוב עם קוביות השוקולד עד לכדי ציפוי מבריק.

מצננים את העוגה כ-10 דקות ולאחר מכן שופכים את ציפוי השוקולד.

שומרים במקרר עד להגשה.

אנחנו כל-כך אוהבים עוגות! ואם זו עוגת פירות - מה טוב! אז למה שנסתפק רק בעוגה אחת? אלו המתכונים הכי טובים שיש:

ואם אתם אוהבים עוגות כמונו, בטוח תאהבו את העמוד הבא עם המון מתכונים לעוגות בחושות מכל הסוגים >> עוגות בחושות בקלי קלות

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

ליאת

17/09/2017

נראה מעולה צריכה תחליף פרווה לנוטלה, רעיון? ולא לוטוס

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00