FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

סופגניות אפויות בתבנית מאפינס • קל, מהיר, טעים!

על ידי FoodisGood  , ,

אם יש משהו שאנחנו אוהבים זה סופגניות, לא אכפת לנו אם הן מטוגנות או אפויות - העיקר שיהיו מפוצצות בריבה ועם אבקת סוכר למעלה בבקשה 🙂 ובכל זאת, לא בכל יום נאכל סופגנייה מטוגנת, אז מה נעשה? נאפה אותן! יש לנו מתכון מעולה לסופגניות אשל אפויות בתנור - בתבנית מאפינס. אין יותר קל מזה!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 14 סופגניות אפויות

מצרכים למתכון

1 וחצי כוסות קמח לבן

כפית אבקת אפייה

2 כפות סוכר

2 ביצים L

1 גביע אשל

14 כפיות ריבת תותים

אבקת סוכר להגשה

*מומלץ להשתמש בעטרות נייר לחילוץ מהיר של הסופגניות.

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הסופגניות - מערבבים היטב בעזרת מטרפה ע לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

משמנים תבנית שקעים למאפינס (כ-14 שקעים) ומוזגים את בלילת הסופגניות לשקעים, לא עד הסוף.

זה הזמן להניח כפית ריבת תותים במרכזה של כל סופגנייה, תניחו למעלה הריבה כבר תשקע למרכז הסופגניות.

אופים את הסופגניות בתנור חם 20-30 דקות, עד שהסופגניות מזהיבות ויפות.

מוציאים מהתנור ומניחים לצינון מוחלט בטמפרטורת החדר, בוזקים אבקת סוכר ומחלצים מהתבנית.

*המלצה: כאשר הסופגניות יצאו מהתנור והתקררו לחלוטין, כדאי לטבול אותן בתערובת של סוכר וקינמון.

איזה כיף שחנוכה הגיע! בזמן שסופגניות אפויות הן הגרסה הבריאה יותר להכנת סופגניות ביתיות, יש לנו עוד כמה מתכוני חנוכה שאסור לפספס

ואם אתם ממש אוהבים את החג הזה (כמונו), בעמוד הבא תמצאו את כל המתכונים הכי טובים: מתכונים לחנוכה

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן