
מתכון קל: פשטידת אטריות וגבינות בסגנון בולגרי
על ידי FoodisGood מתכונים קלים, פסטה ונודלס, פשטידות וקישים
המתכון של ישראלה אזולאי לפשטידת אטריות עם גבינות, פשטידה בולגרית קלאסית שקל להכין והכי כיף לאכול לארוחת ערב זריזה. מתאימה מאוד לילדים.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה עם האטריות.
נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
נפזר קוביות חמאה קטנות וגבינה צהובה מגוררת.
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות, עד לצבע זהוב.
*הערה: המתכון בהשראתן של ענת אחירון ואורית חמיאל
עוד סוגי פשטידות אטריות מומלצים:
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!